Dvě ženy které se pokusí o zničit Západ, to bude panečku tandem

Hillary Clinton se netají obdivem k největší státnici světa, Merkel. Asi nezaznamenala její průšvihy. Teď k tomu ta zatracená Deutsche Bank. Skandály, korupce, praní peněz, a jde to do kopru. A kde vzít prachy na záchranu eura a 

banky, když se tak radostně rozfrcává bohatství na které maká celý národ, Německo je přece bohaté, může si dovolit zvát na věčnou hostinu, oni to zvládnou. Nebo ne?

Islamizace, řízená z EU, nikoliv muslimy, to je zatím malý problém. Možný hospodářský krach nikoliv. DB pokud půjde do kopru pěkně zavaří celé Evropě.

Jestli to v USA vyhrajě Hillary, tak ta bude vesele dál usilovat o socilální spravedlnost, kdyby měla přivést Ameriku na žebráckou hůl, bude exportovat demokracii do islámských zemí, a Angela bude rozšiřovat Frontex aby pak ten nápor stačili pakovat na evropské břehy. Pokud je Hillary vážně nemocná, a rudý Sanders se stane vice - presidentem, tak to po ní převezme. To bude teda jízda.

Ona se totiž plní naše dávná noční můra že komunisté ovládnou Západ.  Dnešní generace západních politiků jsou odchovanci velkých západních universit, větší hnízda marxismu nenajdete, protože v Rusku už je to dávno přešlo, a Čína je kapitalističnější než Amerika.

Prostě většina západních politiků bytostně nenávidí Západ, a sčuchnou se s kýmkoliv, jen když budou mít spojence na svou vlastní likvidaci. Bohužel ti kteří si tím socialistickým rájem neprošli, těm to dopadne až po dopadu, Venezolánci by mohli povídat, kdyby hlady nešilhali. Zvolili si ty kecaly kteří slibovali jak bohatým vezmou, ale nepočítali s tím že to sice udělají, ale na chudé se vykvajznou.

Dnes se slibuje, hlavně mladým voličům, jak krásně budeme žít všichni pospolu, lev vedle beránka, sociální, náboženské a kulturní rozdíly zmizí, a zítra se bude tančit všude. Zbývá doufat že se to v Německu pokaká ještě před volbama v USA. Jinak to ten božský pár - Clintonová a Merkelová - dotáhnou do konečného řešení. Do srmti Západu. Allahu akbar nebo čest práci, to je fuk,  jen když ten kapitalismus a hnusná demokracie chcípnou, pokud se to nepodaří, tak alespoň zdechne EU.  Co by mělo nastat potom, to je stále záhada.

Autor: Milan Zavala | sobota 1.10.2016 4:28 | karma článku: 41,37 | přečteno: 1911x