Dokáže Angela zabouchnout dveře a poslat její hosty k sousedům?

Brusel bude přerozdělovat to co Německo stále zve. Jenže něco je poslat hosty sousedovi, a něco jiného je zdali host uposlechne. Češi si pozvali hosty domů a stejně šli k zámožnějšímu sousedovi. Ti ouřadové musí být natvrdlí. 

Jak chtějí dokázat vykopat lidi tam kde sociální podpora je oproti Německu nebo Švédsku žalostně nízká? Kde po tom vděku kterého se Češi dočkali, tak možná nebude pro ně k mání ani přemalovaný kravín? 

Co se stane až v Německu bude příliš těch co čekali tisíce eur a vily? Nebo ti mladí černoši kteří počítají s tím že budou žít v metropoli a ne na vesnici? Do měst se všichni nevejdou, a pochody do EU neutuchají. Pár let by se to dalo rozdělovat po všech koutech Evropy, 50 lidi do Lhoty, 20 do Kotěhůlek, atd.  A trvalo by to nějaký ten  rok než by se i to stalo neúnosné, ale problém je že tito lidé nejsou poslušní Germáni, a až dostanou rozkaz jít do vesničky v Litvě, nesklapnou kramfleky a nesbalí si ranečky. A co pak?

Nebo že by se chystala nějaká zlodějna, jako že EU bude sponzorovat uprchlíky stejnou měrou kdekoliv? To by nasypalo spoustu peněz do kapes různým dobrodincům, ale žádné bohatství není nerozfrcatelné a nerozkradatelné. I největší sud má své dno.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 7.4.2016 0:01 | karma článku: 40,16 | přečteno: 1507x