Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M52i16l94a80n 77R61a43d25e60k

10. 11. 2015 1:17

pani slunickova, vy jste takovy Leninuv pohrobek, akorat jste jeste neudelala coming out.

Ja chapu ze vase tapetovani ktere je trochu mimo misu, protoze tito novinari se pousti do kohokoliv kdo neni levicak, tak vam to smakuje. Vy, kdyby vas rodice jako dite nevzali na ten hroznej Zapad, tak byste asi dnes nyla nad tim jak to za sociku bylo hezky, a doufala byste ze se  USA take stanou socialismem.

A cernoch ktery nevoli Demokraty je holt zradce co?

11 1
možnosti
MP

Díky za nahozené téma k zamyšlení. O tom klukovi Carsonovi jsem ještě neslyšela, po prohlédnutí jeho FB stránky jsem překvapená. Ten tedy do stereotypů opravdu nezapadá. Otázkou je, jak dlouho mu jeho zájem o věci veřejné vydrží, nebude to mít vůbec lehké.

Kluk má pravdu v tom, že tzv. americké hodnoty nejsou levicí podporovány, spíš naopak. V Evropě je to obdobné, ale infekce se šíří mnohem prudčeji. Někdy je to až směšné (stížnosti nějakého romského aktivisty na proslov papeže Františka k Romům), někdy to budí strach - západoevropská politická garnitura se snaží formovat (spíš umlčovat) názor občanů neustálými proplachy mozku, u nás se neomarxisti snaží taky ze všech sil. Jestli to nezachrání příznivci tradičních hodnot, tak jde Evropa do háje.

2 1
možnosti
JR
JS

Carson nema ve volbach sanci, protoze  je to slusny clovek.

3 1
možnosti
PV

Je-li to slusny clovek, tak bohuzel nema :( ale stejne budu slusne lidi v politice podporovat :)

0 0
možnosti
PV

Presne tak - ono to levicove vymyvani mozku (a je jedno, zda je navazane na rasu, socialni status ci cokoliv jineho) je jednim z nejvetsich problemu nasi civilizace... jedni radi vymeni svobodu za "jistoty", jini si z toho levicactvi udelaji business, oboji spllecnosti skodi...

7 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik