Dánsko, Norsko, Francie, Bavorsko.....stávají se z nich také zaprdění xenofobové?

I ta Canada zklamala. Nový premiér už se nebude angažovat v Sýrii, a bude brát jen uplakaných 25 tisíc uprchlíků, přestože Canada je prakticky prázdná. Ve Francii trpí děti, bez jakékoliv pomoci od francouzského státu, párkrát 

už to v Calais hořelo, a jelikož přichází zima, a budou se ohřívat u ohníčků, bude toho více. Francie se prý připravuje na obnovení pasů při přechodu hranic do země, u Eurotunelu se horečně drátuje. Británie se nechová solidárně. Rakouská ministryně Mikl - Leitner už říká že plot by nebyl špatný nápad.

Norsko spustilo kampaň na odrazování možných migrantů, poté co to udělalo Dánsko. Posílají zprávy po všech sociálních sítích, kde jim vyhrožují že je budou hnát zpátky, a to ne jen do Ruska, odkud proudí, ale klidně až domů. Norský státní tajemník Joran Kallmyr doufá že také pomůže snížit finanční pomoc uprchlíkům na polovinu. Že když to zafungovalo v Dánsku tak proč ne v Norsku.

Ve Švédsku se o něco podobného bude snažit Strana Švédských Demokratů Člověk se pak nesmí divit že se uprchlíci tak nějak na Švédy už také zlobí, Do Polska už také dorazili první uprchlíci, uvidíme jak to tam půjde dál. V nemecké vesničce Sumte se to nelíbí xenofobním vesničanům, ani uprchlíkům, není tam ani supermarket, nemají Play - station, zkrátka nuda. Ani práce není, pro nikoho. Jen budou žít z dávek, nic jiného nelze dělat.

Tak je na čase zase přitvrdit na ty xenofobní výchoďáky, třeba zase pozvat nějakou komisi nebo velvyslance do Bílé - Jezové, kde v pohodě a vytopených místnostech zase zkontrolují jestli je jídlo opravdu halal a nešidí je třeba jako že nedostanou moučník, to by pak byl skandál. A uprchlíci si mohou postěžovat když dostanou nové tenisky, ale dělané v Číně. Ta sprostota!

 

Autor: Milan Zavala | pátek 6.11.2015 4:12 | karma článku: 42,38 | přečteno: 2491x