Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Asi není náhodou, že největšími kritiky křížových výprav jsou mulťáci. Asi jim vadí, že křížové výpravy zpomalily invazi islámských hord do Evropy.

0 0
možnosti
SB

Ano Wojtyla, ani Walesa neměli takový vliv, jak píšete. Komouši padli proto, že jim to především v Sovětském svazu odcházelo ekonomicky. Když si člověk vzpomena na brutální sílu sovětských generálů, tak si nelze představit, že by padli na kolena před papežem, který s výjimkou prázdného krasořečnění nic neuměl.

0 0
možnosti
MR

M47i64l56a48n 74R93a47d73e83k

23. 7. 2013 17:17

jejich vliv byl ten ze diky jim se treba Reagan neupejpal, a nacpal Pershingy do Evropy, a SSSR uz holt ekonomicky nestihalo. A prisli diky teto dvojici o prestiz u lidu, uz ta propaganda sla do kopru, teda na Zapade, kde tomu jeste verili, zatimco i v SSSR uz toho meli plnou p...el.

0 0
možnosti
KO

Karma a dodatek: Spousta lidí je přesvědčena, že tlakem vzniká pouze "protlak" (např. kečup). A zapomíná, že podle jednoho z triviálních fyzikálních zákonů vzniká tímto způsobem občas i "protitlak" :-)

2 0
možnosti
LZ

Tak oni ti jistí multikulti obrozenci se můžou utleskat, když brněnský imám (nebo jak si říká) veřejně odsoudí únos dvojice našich děvčat, a už nechtějí slyšet jeho kázání o dva dny později v brněnské mešitě, kdy káže svým ovečkám jak mají vychovávat své děti, a že 10 let je tak akorát, aby je začali učit nenávisti k jinověrcům a bezvěrcům, to už jim nejde do jejich multikulti krámu.

3 1
možnosti
MK

Až na to, že to odsouzení bylo čisté pokrytectví, ale to mulťáci nejsou schopni pochopit. Jejich mozečky jim totiž nedovolí, aby si prostudovali islám jako náboženství a to z hlediska islámské teologie

0 0
možnosti
VK

Karma a podekovani za zminku EDL. Ta lezi mnoha lidem v zaludku, prave proto, ze dokaze jasne formulovat problem a jeho reseni. Ale obavam se, ze Evropu ceka jeste dlouha cesta.

3 1
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik