Čuňkoboxy pro migranty do ciziny - novodobá akce Lebensborn

Do Německa, Švédska, Rakouska.....a nestačí jim dodávat. To bylo řečí když do nich nastěhovali Romy. To byl rasýsmus a dyškriminácija. A Češi xenofobové. A náhle i osvícené státy které nejsou poznamenané 40 lety socíku hladoví po 

takovém ubytování pro své hosty z Blízkého Východu a Afriky. To už najednou je důstojné bydlení. 

Takto dokončené vypadají lépe než ty americké, o kterých se píše v superlativech coby o revoluční architektuře, a stojí dost peněz. Tyto budou od německé vlády pro migranty zadara. Jak jsem napsal v mém minulém článku, rodiny dostávají velké ubytování a kapesné. Velké proto aby měli ještě větší rozmnožovací chutě.

LEBENSBORN   tentokrát multikulti politicky korektní

Čili proč tohle - zvou se muslimové protože mají velké rozmnožovací schopnosti, ti z Afriky snad nejvíce.  A sní se o tom že čím více lidí tím více možností. Ale jako se to nepovedlo náckům, a jejich bídný konec nezničil Německo díky americké pomoci, tak dnešní vláda je také krátkozraká. Kdyby to tak fungovalo tak by ty zemé odkud odcházejí byly velmoci. Ale jděte proti organizaci OLB (obyčejná lidská blbost).

Merkel je v sedném nebi protože ji muslimové říkají Matka, tak jim dělá pomyšlení. Je docela možne že dnes v RF říkají Putinovi Otec, co já vím. Oni kluci muslimští umí svůdně mluvit, a politici jsou ješitnější než hollywoodské hvězdy. Tentokrát se možná Lebensborn podaří, ale ne tak jak si to němečtí politici malují. Až bude těch muslimáčků ani ne většina, stačí polovina, tak zatočí i s politiky. I když ti mají ulité prachy a půjdou pohodlně jinam. 

Ale tradice je tradice. Nejdříve sepsuji Česko, ale i jiné země za to co pak sami dělají. Francie i Itálie kritizovala Čechy za postoj k Romům, a Frantící je vyhazují ze země, Italové postavili zeď......dnešní nechuť brát muslimské uprchlíky z nekompatibilních kultur je pro ně nepochopitelné, ale jejich lid to začíná chápat. Pomalu ale jistě. Češi jsou prý náckové, i když takový Úsvit zatím nedostal ty procenta ve volbách jako podobné strany v zemích směrem na západ od Česka.

No, můžete znovu říct že jste byli krok napřed. Zde ubytovna vyrobená v Česku.

Dá se říct že jsou to líhně pro budoucí voliče politicky korektních stran. A jako vždy, takové velkolepé plány skončí tragédií. Jak řekl Churchill -. demokracie a kapitalismus jsou hnus, ale je to jediné co funguje. Prostě dát životu průchod ať si to lidé zařídí jak to jde. Ale jak se začne takto plánovat......

A zrovna co jsem to publikoval se dočítám tohle - i zámecká paní už je prý v černém tradičním muslimském oděvu. A bude o s vé děti bojovat. Lebensborn je tu . Jen aby to byli opravdu Syřané. 

http://zpravy.idnes.cz/uprchlici-rakousko-bruckneudorf-svet-dx4-/zahranicni.aspx?c=A150927_170410_zahranicni_kha

Autor: Milan Zavala | pondělí 28.9.2015 0:56 | karma článku: 34,15 | přečteno: 1197x