Corbyn, marxista na kole a horší obdoba Tsiprase, by mohl očistit Evropu od islamistů

Britský předseda Labouristů, vedle kterého bledne i Tsipras, ten nejen že jezdí aspoň na motorce, ale lépe se obléká a není tak radikální, nehlásí se veřejně k lásce k Hamásu, sympatiemi k islamistům, a přece jen by tento chlapík

mohl jít příkladem jak vyčistit Evropu od islámských přistěhovalců, kteří jsou jen, i když zatím nechtěným, předvojem dobyvatelů. Corbyn byl zrovna zvolen předsedou početné a vlivné strany Labouristů. Je to levicová strana, a šance na premiéra občas mají. 

Jeremy Corbyn na to totiž má nepotopitelný plán:

* vystoupit z NATO

* zbavit aspoň Británii atomovek

* pomahat ještě více Palestincům a Hamasu

* být vstřícní k ISIS

* co nejvíce zpřetrhat svazky s USA

* přiklonit se ke Kremlu

* ZNÁRODNIT CO SE DÁ

* přerozdělit co se dá

* žádná úsporná opatření, ale chtěl by vystěhovat královnu do malého bytu

* otevřít hranice přistěhovalcům, a mít co nejvíce muslimů ve vládě

* a to nejlepší na konec - PŘIVÉST ZEMI NA ŽEBRÁCKOU HŮL

Pravda, jakožto lídr Labouristů bude sice mít velký vliv, ale bohužel to neznamená že se v příštích volbách stane premiérem. Škoda kdyby ne. I když prý je velmi populární, má prý charizma.

Vysvětlím proč, když se do těla dostanou cizopasníci, tak se to tělo brání, dostaneme horečku, je nám hrozně mizerně, ale ty cizopasníky zničíme a vypudíme. Pak se ještě čásek musime zotavovat. Pokud horečku nedostaneme, tak do těla nám vleze ještě více havěti. 

Nebýt Železné lady Thatcherové, díky níž se Británie zvedla z hnoje, jinak už by snad byli na úrovní Rumunska, tak se tam pak každý hrnul, nejen Poláci, ale různí hledači dávek. Německá Železná lady Merkelová pozdvihla životní úroveň Německa tak, že klidně uživí celé Řecko, aniž by se kvůli tomu museli nějak uskrovňovat. A výsledky vidíte, hrne se tam ze dne na den 2x tolik lidí nežli očekávali i v tom nejhorším snu. A bude hůř.

Kéž by se v Německu objevil takový spasitel jako Jeremy Corbyn, a vyhrál příští volby, Němci jsou takoví důslední, a kéž by to byl důsledný marxista, který by to důsledně přivedl na buben. Oni to na ten buben díky té divoké a dravé imigraci také dotahnou, ale ne tak rychle jako s pomocí marxisty. 

A to byste viděli ten nával uprchlíků, ale SMĚREM VEN Z EVROPY. Jen by se za nima zaprášilo. 

Ano, je to nadsázka a sarkasmus. Ale.......opravdu? Kdyby někdo opravdu tak chtěl zruinovat evropské hospodářství, hezky zgruntu po marxisticku, tak by to sice bylo nepříjemné, ale za takových 20 - 30 let by se z toho Evropa zase mohla vylízat.

Pokud se to vbrzku nestane, tak se to stane stejně, o pár let déle, islamizace se o ten krach postará tak jako tak, a ještě nášupem nějaké to krveprolití. Ale vylížete se z toho také, asi tak za 5 - 10 století.

a nezapomínejme proč je Česko stále neatraktivni pro uprchlíky, takže ten socialismus měl něco do sebe

 

Autor: Milan Zavala | neděle 13.9.2015 2:34 | karma článku: 32,65 | přečteno: 793x