Co takhle začít posílat do Afriky hory preservativů, antikoncepčních pilulek a návod na použití

včetně různých videí a filmů kde se jim bude vtloukávat do hlaviček že pokud se tím budou dlouhodobě řídit, časem se budou mít lépe a nebudou muset utíkat za lepším do Evropy, která za chvíli stejně nebude mít na to aby je všechny

uživila i s rodinami. Už teď se to v EU hádá a házejí s uprchlíkama jako s horkou bramborou, ani bohaté Německo už to nezvládá, ono stačí že v samotné EU jsou výtečníci jako Řecko, a možná přibudou další. Sluníčka by mohla pomoci, hoďte takovou práci neziskovkám, ať mají nějaké zisky, o nic jiného jim nejde, fondy na to může EU také uvolnit, a vyslat neohrožené bojovníky za lepší zítřky do Afriky, a učit je, učit je a učit je.

Při dobré vůli by tohle bylo řešeni, jelikož bude Evropa zavalena miliony uprchlíků z Afriky za takovvé 2 - 3 roky, ale pokud je nenaučí aby se nemnožili jako králíci, tak za takových 10 - 20 let bude v Evropě více Afričanů než Evropanů. Takže když už se dávají miliardy na uprchlíky a pomoc Africe, tak ať to alespoň k něčemu je. Vydělat se na tom dá také, politici se mohou přiživit, a nějaká ta korupce nebo větší tunel už se také najde. Není teda proč to nezkusit.

 

Autor: Milan Zavala | pondělí 20.7.2015 5:06 | karma článku: 33,30 | přečteno: 772x