Co sakra dělá Obama v Bílém Domě když je diskriminovaný?

Teda podle příručky pro americkou armádu.  Condoleeza Rice, Hillary Clinton, Colin Powell, Madeleine Allbrightová, Ed Garza, Tony Garza, mohl bych pokračovat dlouho, to jsou černoši, ženy, hispánci, kteří jsou výplody naší halucinace, jelikož podle této příručky pouze bílí muži, heterosexuální křestané mají v rukou moc, a nikoho si do svého klubu nepustí, pokud by se někomu zdálo něco jiného, není tomu tak.

Patrick Air Force Base na Floridě obdržela 600ti stránkový manuál, který vypotil Defense Equal Opportunity Management Institute, (DEOMI),  za který by se nemuseli stydět ani ti nejblbější eurobyrokrati. Ozývají se hlasy proti, z armády, ale nechtějí být jmenováni, kteří prostě nechtějí něco takového učit, jelikož je to nejen protiústavní, ale jak říkají, když se rozeštvou lidé proti sobě, a jeden druhému bude v armádě nepřítel, můžou to rovnou zabalit.

Posudte sami - nejdříve všichni křestané jsou ozančeni jako hate groups, neboli spolky nenávisti. Definice moci - běloši, heteráči, bohatí a křestané, jsou prý stále rafinovanější ve svém rasismu,  stále se má připomínat otroctví, podle DEOMI rasismus číhá všude, běloši, kteší poukazují na to že také nejsou bohatí nebo nemají v rukách moc, jsou obzvláště nebezpeční rasisté, je to alibismus, tak ihned nahlásit, také se musí hlídat zakódovaná slova pro různé rasy. Že tato příručka stále žvani otevřeně o rasách, to je OK.

A jsou jasné instrukce. Budte strategičtí a útočte na zdroje moci. Tak doslova, be strategic and attack the sources of power, to mi  připomíná Black Panthers, ti bývali zbožnování v médiích a na universitách už v dobách mého mládí. Také se v příručce říká, podpořte černé vůdcovství, support the leadership of people of color, to je vyloženě rasismus, popírá rovnost.  Kdyby někdo řekl at někdo podpoří bílé vůdcovství tak může rovnou napochodovat k soudu.

Nabádá se mít oči otevřené a hledat rasismus kde se dá, a nebýt na to sám, zakládat skupiny (establish networks) na odhalování bílého rasismu, o jiném není zmínka, a to i za cenu že ostatním se to nebude líbit, mají být tito novi bojovníci srdnatí a neohrožení. Není divu že je z toho mnohým šoufl.  

Vím že to není nové, takové krávoviny se začaly učit už za Nixona, ale ne tak důsledně zhovadilé. A není to jen v armádě, takové ptákoviny jsou normou jak v USA tak v EU.  Jsem ale nevyléčitelný optimista, někdo by řekl blbec, a tak doufám že se proti tomu ohradí hodně vojáků, i černých, konečně se toto vyučuje už dávno, a každý si pomyslí své. A vůbec už tohle celkově začíná lézt krkem, i v pohodové Evropě.

Zkrátka volové jsou všude. To aby jste se nechlubili že jen v české vládě, nebo v Bruselu máte ty největší exoty , tůdle, v Americe se nenecháme předehnat od nějaké malé zemičky, nebo nějakým Bruselem.

Autor: Milan Zavala | pátek 1.11.2013 18:24 | karma článku: 16,41 | přečteno: 429x