Co po dalším masakru? Je na čase odzbrojit lid a už se to nestane

Tento rok se zapíše do historie. Vůbec poprvé zavedl civilizovaný národ úplnou registraci zbraní. Naše ulice budou bezpečnější, naše policie efektivnější a celý svět nás bude následovat vstříc budoucnosti! To neřekl žádný 

EU papaláš ale Adolf Hitler v roce 1935. A spousta lidí to žrala, nejen v Německu. Také byl mužem roku v časopise TIME. Soudruh národní socialista dával Německo do richtiku. O to se snaži i Obama, ale v USA to jde hůř.

Němci kteří chtějí používat zbraně by měli vstoupit do SA nebo SS. Obyčejní občané zbraně nepotřebují, protože v jejich rukou státu k ničemu nejsou. Heinrich Himmler.

Veškerá politická moc pochází z hlavně pušky. Veškerými zbraněmi musí vládnout komunistická strana, aby takto žádné zbraně nemohly nikdy být použity k vládnutí straně. Mao C. Tung

Jeden člověk s puškou je je schopen kontrolovat sto neozbrojených. Provádějte plošné prohlídky a za nalezené zbraně popravujte.    Vladimír Iljič Lenin

Po každém masakru chtějí sebrat zbraně těm kdo to neudělali. Jsem si jistý že bych nechtěl žít ve společnosti kde by zbraně směla mít jen policie a armáda.  William S. Burroghs, spisovatel.

WIKI

Toť pár citátu z Wiki o zbraních, na dnešní situaci to padne. V EU se chce odzbrojovat obyvatelstvo, to už tu bylo, soudruh socan Áda také věděl co je pro lid nejlepší. Podotýkám že jsem zbraň nikdy neměl, i když jsem za mlada s kámoši rád střílel, z jejich zbraní, a šlo mi to. Ale necítím potřebu. To ovšem neznamená že bych podporoval odzbrojování obyvatelstva, to pak budou mít zbraně jen ti co jsou mimo zákon. A na větší zabíjení stačí i náklaďák. (Olga Hepnaqrová)

Ale říkám se Švejkem, naši vlast - Evropu - vovanuly nějaké mraky. Zase. A vlády se zase začínají svých lidí bát, jde o mnoho, jde o koryta, a žádný remcálek jim do toho nebude kecat. Jenže na každého dojde. Zatímco se straší Putinem, ne snad že bych ho měl rád, ale dnes z Kremlu už nefouká, zato z Turecka začíná, tak až bude v Německu dost kanonfutru, tak uvidíme jak se Erdogan dokáže udržet na uzdě. 

Odzbrojené obyvatelstvo, armáda za starou bačkoru, bázlivá policie, všude,  elity škoda mluvit. A Evropa bude jako chroust ležící na krovkách. 
 

Autor: Milan Zavala | úterý 14.6.2016 23:58 | karma článku: 41,07 | přečteno: 1703x