Čínští přistěhovalci vyšli do ulic v Paříži, a protestují proti násilí na nich páchaném

Že muslimští občané a přistěhovalci útočí na židy už víme, a židé se s tím musí nějak sami vypořádat, na to už si svět zvyknul. Ale oni útočí už i na Číňany, ti se už také neumí bránit, nebo možná nechtějí, protože nic naplat

jsou v cizí zemi a těžko tam začínat nějaké bojůvky, tak zatím žádají francouzské autority ať s tím něco dělají. Pravda že mnoho Číňanů je ve Francii ilegálně, a tak na policii to nahlásí jen pár z nich, zloději toho využívají, protože ví že jsou prackticky nepostižitelní. 

Číňané se skoro nikdy neodváží něco nahlásit a útočníci - jak píše ultrakorektní BBC jsou také migranti, nebo potomci migrantů "z jiných komunit" a za všechno prý může chudoba, zato čínští migranti u sebe mívají větši obnosy. Z čeho soudruzi? Ze štědrých dávek činským utečencům? Pokud vím tak těm nic nedávají. 

Zato utečenci z "jiných komunit" mají jen mizerné dávky. Čím to asi bude. Ale ti migranti co machrují nebo se vůbec starají sami o sebe už toho také začínají mít dost a vyšli do ulic. Zatím je v EU dost peněz na podporu "chudiny", ale žádné bohatství není nevyčerpatelné. Přijde čas kdy na dávky nebude a to bude pak opravdu tóčo.

 

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 25.8.2016 21:40 | karma článku: 39,18 | přečteno: 2303x