Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M72i32l24a28n 82K73e47s35l

4. 4. 2013 22:29

Byli jsme vůbec někdy nikde a s nikým?Vždy nás někdo kočíroval.Když se dívám na ty nynější vládnoucí kádry pravé i levé dobře nám tak.Buďme rádi,že se můžeme na někoho vymlouvat.Vždyť ti naši bafuňáři zdrbou i to do čeho jim nikdo nekecá ani z EU ani z vnitřní opozice.Od blbého glejtu s prezidentskou přísahou po S-karty a mnoho dalších špatných zákonů a nařízení.Tím dlouhodobým spoléháním na někoho jiného jsme neschopní o sobě rozhodovat,sobě vládnout.Jsme schopní jen do všeho kecat a kritizovat.Nejlepší by bylo zbavit nás svéprávnosti.

2 0
možnosti
KV

Souhlasím. Nedovedu si představit, kde bychom nyní byli, nebýt členství v EU..

1 1
možnosti
ZH

:-)No s tou vlajkou, to je fakt sranda jak to někteří slabší jedinci prožívaj. A nejvíc řvou takový hoši jako bankrotář Matějka, šílenej Hájek a podobně. V diskuzích se tady používaj všechny možný i nemožný příměry, vy jste ale první (teda po mě :-)),  kdo si vzpoměl na velkomoravskou říši. Já ty Svatoplukovi pruty považuju taky za dobrej příměr.

5 2
možnosti
SB

Jít za něčím spojenými silami a ve spolupráci je sice dobré, ale pouze v případě, že je to cesta správným směrem. EU však míří někam úplně do kopru.

2 5
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik