Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosím Vás, jaké má současný Západ hodnoty?

Prosazování svých zájmů ohněm a mečem, za cenu statisíců lidských životů Rv

Srbové, Iráčané či Lybijci mohou vyprávět...

2 4
možnosti
AK

Petříku, vy jste byl někdy v Iráku nebo v "Libyi", že chcete něco vyprávět?:-)

2 0
možnosti
AS

A97d53a35m 95S98t40a21v94a

9. 4. 2014 20:43

"...ale o Západ a jeho hodnoty": Autore, přesně jste to vystihl. A ty marxisticky zanarchizovaný Západ promrhává seč může. Likvidačními válkami vůči oslabeným sousedům, pohrdáním zděděných hodnot a jejich likvidací, vyhledáváním krátkodobých nahodilých požitků a likvidací struktur své zděděné společnosti.

1 1
možnosti
VB

Tak zakážeme referenda, volby, právo na sebeurčení národů, no nějak se tomu Rusku musíme bránit. Za chvíli by chtělo samostatnost Katalánsko, Texas, Skotsko... No to by to vypadalo !  Hezky referendum v celé Británii, jestli mají být Skotové samostatní. A ty Slováky jsme taky neměli pouštět. No obsazování Krymu spíš připomínalo osvobození - když dobyvatele většina vítá kytkama. Asi je ta propaganda zpracovala...

3 2
možnosti
MR

pokud by v Katalansku (uz nebude) bylo referendum a vyhrali to na 60% kyzenych procent, byl by to unikat. 97% je fraska jako 100% v Severni Koreji. O to tu jde.

 A nejprve jsme si rozporcovali Evropu v 1918, a za necelych 20 se nam to setsakra vymstilo, takze jen blbec by chtel porcovat dale, to by byla sama nezavisla velka zeme, Morava, pak Plzensko, .......a pak centralizovne z Moskvy a zbytek chalifat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik