Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Německo nemůže vystoupit z EU, protože EU je ve skutečnosti německo-bruselská unie.

2 0
možnosti
Foto

Dobré postřehy, Milane.

3 0
možnosti
VH

S Vaším tvrzením, obsaženém v druhé části nadpisu souhlasím.

S tou první částí je to trochu složitější. První výrok Palackého byl "Kdyby nebylo Rakouska, museli bychom si jej vytvořit". A toto byl trvalý Palackého názor. Vámi citovaný výrok byl čistě populistický (Palacký byl politik, od nich nelze nic jiného čekat).

0 0
možnosti
TJ

Však to platí i pro EU, a taky jsme si ji vytvořili. Některé slepé cesty je třeba prošlápnout, aby po nich pak už chtělo chodit co nejméně lidí.

1 0
možnosti
SN

:-)....... Dobře naspáno ! Bude se to hroutit, je to neživotný projekt, kde si hrstka nevolených politiků osobuje práva poroučet celé Evropě. Byli jsme před EU, budeme i po ní!

Vymýšlení nesmyslných projektů, jen aby se utratily peníze. Samozřejmě řada lidí, kteří se okolo nich točili, si pomohla.

R^R^R^

3 2
možnosti
JV

Pan Radek je znam jako protinemecky a proti evopsky starec.To je bohuzel u mnoho starych a hlavne exstraniku podobne. Ti uz nemohou nic ztratit . V GB take tem mladym podelali vyvoj - Zukunft.(pres 70% chtelo v EU zustat)

1 9
možnosti
VH

Pane Vrabče. Pominu hloupost tvrzení o starých (také jím jednou budete - to se Vám současná genialita vykouří z hlavy?)

Mladým nic nepodělali. Ano - 70 % (podle některých zdrojů 75 %) mladých hlasovalo proti. Tedy - 70 (75) % skoro teenegerů. Důvod je jednoduchý - jsou nezkušení a tedy snadno manipulovatelní. A manipulace ze strany EU byla neuvěřitelná. K ní se do GB slétly špičky EU, pospíchal EU placený expremiér Blair (ano, ten, který lhal o chemických zbraních Saddáma) ba i bohatý EU penzista Špidla. Teprve zde jsem pochopil, jakou desiformační čučkou byl bolševik předchozí éry proti bolševickému vedení EU.

Ještě jeden důvod: v této věkové skupině výrazně převažují voliči muslimského vyznání. Lidé tohoto vyznání byli z více než 70 % proti vystoupení. (Británie dlouhodobě bojuje proti sociálním výmyslům EU.)

11 3
možnosti
ZH

Božínku kam vy na ta hausnumera chodíte? Včerejší Politbarometer s reprezentativním průzkumem k otazce: Členství v EU nám přináší spíše.......

Výhody 45% (37)

Výhody i nevýhody 38% (42)

Nevýhody 14% (19)

Ta čísla v závorce jsou z února, zajímavý je taky postoj k brexitu. Jen 7% ho shledává dobrým, 69% špatným a 22% si myslí, že je to jedno. :-)

3 2
možnosti
JB

J47a43n 77B54u41r83d82a

25. 6. 2016 3:30

"Budeme tomu hleděti s upřímnou bolestí vstříc..."

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik