Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

První, koho jsem dnes přelousknul byl "mimořádně ...... Havránek" s jeho neméně kvalitním, nedělním přídělem.  :-))

U vás to vidím úplně jináč, proto chválím za příkladný postoj a dávámR^.

1 0
možnosti

NATO je tragikomický pozůstatek studené války a je zde fakticky pouze jako zástěrka pro americkou agresi ve světě. Údajně obranný pakt nikdy nezasahoval pro obranu svých členských států, ale vždy se zabýval pouze napadáním jiných států. Vystupme z NATO.

0 6
možnosti
Foto

úraz nebo vrozené??;-D Jednou už jsem se povinně azbuku učil, stačilo. Proruských kolaborantů jak po dešti.:-PRv

4 0
možnosti
Foto

Nelze se zastávat totalitního režimu, který se udržuje jen tím, že zakazuje volit občanům, kteří na jeho území žijí déle, než tento režim sám trvá. Tzv. demokraté, kteří tohle podporují, jsou ve skutečnosti pěkní fašisté !Rv

1 4
možnosti
AK

Poslyšte, s vámi jako vy, jako by se poslední dobou utrhnul řetěz.

3 0
možnosti
Foto

Autore, Vaše černobíle jednoduché myšlení v intencích dobrý Západ/zlý Východ respektive "za vše může ten nenasytný Putin" je jen jedním z mnoha možných pohledů na problém. Nebylo by na škodu pochopit více souvislostí:

1) Rozpad bývalého sovětského Impéria a jeho "jelcinacizace" není Rusy vnímán jako kdovíjaká výhra. Spíše přesně naopak a bylo je otázkou času, kdy se tato stále silnější východní mocnost postaví znovu na nohy 2) Nikde není psáno, že systém zvaný "American Dream" s jedním velkým četníkem je jediným správným způsobem lidské společenské koexistence. 3) Je normální, že lokální mocnosti se budou i v budoucnu stále více emancipovat od panamerické představy světa charakterizované tím, že USA a jejich satelité určují, co je a co není v souladu s mezinárodním právem 4) Rusko nainvestovalo do Ukrajiny velmi mnoho peněz (dokonce mnohem více než Západ na zaříznutí proruského ukrajinského prezidenta Janukoviče). Máloco bolí tak, jako promarněná investice. 5. Řinčení zbraněmi může imponovat postpuberťákům odchovaným primitivními střílečkami sledovanými v teple domova. Představa spálené matičky Země po jaderné konfrontaci už ale tak atraktivní být nemusí.

4 2
možnosti
PN

Kolaborantů bylo v Česku vždy dost a dost. !!!!

2 0
možnosti

Ale vždyť ODS se rozpadá:-(

0 0
možnosti
MD

dalo se to čekat, že Rusové se namlsali a půjdou dál, to jen někteří spoluobčané nechtějí vidět a stále Putina obhajují

5 0
možnosti

Putin je první Ruský prezident, který zahnal ruské komunisty do opozice. PutinR^

0 3
možnosti