Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Podle statistiky Showbis.cz - se za poslední dobu o Džambulce napsalo celkem cca 500 článků. Cca píšu proto, že kazdou hodinou se vytiskne další. zatím obsadila 1. místo

0 0
možnosti
LW

Je to smutný, ale máte pravdu. U takové Ornelly se dá tahle symbióza s bulvárem i jakž takž pochopit, správně ste řekl, že holka nic neumí a tohle je jedinej způsob jak se zviditelnit a trhnout relativně bez práce nějaký prachy. Ale u Džambulky je to už docela silný kafe, docela úspěšná zpěvačka, která se přiživuje na tom, že celýmu národu servíruje jaká je z ní ožralá zubožená troska, která není schopná postarat se sama o sebe. A chápu, že bulvár o ní bude psát, dokud to budou lidi číst, co nechápu sou ti lidi, kteří to čtou, první měsíc to možná bylo jistým způsobem zajímavý a zábavný, ale všeho moc škodí.

3 0
možnosti
MR

M23i93l15a33n 25R91a34d46e23k

22. 8. 2013 17:13

mno jo, to je fakt, ale bohuzel neni kdo by Dzambulku vystridal a o necem psat musi, jinak zavrou kram. A Dzambulka a Pepa  s radosti spolupracuji, jinak by museli jit nekam do prace, ji by sice kazdou chvili vyhodili, a Pepovi se nechce. Tak az se zviditelni nekdo jiny, ta Ornella co ma dite se moc necini, tak Dzambulka bude zapomenuta.

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik