Budoucnost feministek se už rýsuje v Británii

 Je před volbama a levičácká Labour Party si zajisťuje své tradiční voliče, feministky, LGBT, a také muslimy. Problém je jak to do sebe zapasovat tak aby to nikoho z nich nedožralo a nevolil Camerona. A jedna taková akce je zde.

V Birminghamu si pozvali muslimskou komunitu, která je pro kandidáty vysoce důležitá. Muslimská komunita podle všeho rozhodne o čtvrtině hlasů.  Ale co čert nechtěl, jedna fotka se dostala na veřejnost, muži a ženy sedí odděleně. To se pochopitelně nelíbí feministkám, ale co dělat? LGBT také ví že by v islámské zemi měli jakési potíže, od šikany přes vězení po popravu, a přesto kdokoliv kdo je proti západní demokracii je jejich přítel, i za cenu že si sami pod sebou podřežou větev.

Takže milé feministky, toto je vaše budoucnost, od nesmyslmých kvót a volání proti segregaci třeba na veřejných záchodech a jiných volovinách, tak budete brzo sedat v koutě. Zítra se ukáže kam se Británie vrtne, pokud vyhraje Milliband a zavede politiku sociální rovnosti a boje proti islamofobii, tak to bude krásná budoucnost. A to i v případě že se EU rozpadne. Už dávno jeden básník napsal No Man is an Island, a dnes to platí o to více že už nic a nikde není daleko. To co se stane v Británii bude mít dopad na dění v Evropě. 

http://blogs.spectator.co.uk/steerpike/2015/05/labour-stays-silent-over-gender-segregation-at-party-rally/ 

Autor: Milan Zavala | středa 6.5.2015 23:05 | karma článku: 35,81 | přečteno: 1182x