Budou se valit hordy přistěhovalců z Nepálu nebo jen muslimové?

Tisíce mrtvých, zdevastovaná zem, a možnost že se to bude opakovat. Nepálci se ale nevzdávají, a budou makat ještě více aby se z toho dostali. Také dostanou pomoc, doufám že hodně, protože ji využijou k tomu aby se zase postavili na nohy. Nevyužijí toho aby se hromadně přesunovali do EU a natahovali ruce. Zajímavé že ani Brusel je nepřeváží ve velkém aby je mohli ubytovat v různých zemích unie.

Poté co stovky lidí utonuly ve Středozemním moři to unie vzala do svých rukou a zachraňuje jak na běžícím pásu. To se asi rozkřiklo tak zde jsou cifry ze španělského deníku El País. 12. dubna zachránili na moři 3 791 mužů, 13. dubna 2 850 mužů, minulý týden 778, a jiný člun zachránil 675 mužů, včera 3 690, pak z jednoho voru 217 mužů, a tyto čísla rostou. Vozí je do sběrného tábora na Lampeduse. A zarážející je že jsou to jen muži. Rodiny asi přijdou až poté co dostanou status uprchlíků. A nebo si ženy obstarají už v Evropě.

Toto nejsou cifry všech uprchlíků co se dostali do Evropy za poslední měsic. Toto jsou čísla těch kteří byli zachráněni před utopením. Jediní uprchlíci kteří byli zadrženi, 31 mužů, a to egyptskou hlídkou. Ti co se dostanou do rukou jak italské tak španělské hlídce, budou dáni do sběrného tábora, časem přerozděleni, a pak drtivá většina na dávkach, budou se nudit, a zahálka, matka neřesti.

POZOR! Tito lidé nejsou od přírody líní, ale nejsou vzdělaní, tolika metařů není potřeba, na stavbě podle našeho standartu dělat neumí, žebrat se nesmí, pokoutně prodávat serepetičky také ne, tak je budete živit.  Což o to, zatím na to je, až nebude, tak se ošidí jinde, aby se to nebouřilo. A už dnes se mluví ne o statisících jako minulý rok a začátek tohoto, ale už o milionech. A s pomocí námořních hlídek se dílo podaří. Ve snaze zabránit humanitní katastrofě se zadělává na větší.

Autor: Milan Zavala | neděle 3.5.2015 18:45 | karma článku: 36,61 | přečteno: 1086x