Budou přerozdělovat imigranty, tak se podívejte co vás čeká a nemine

Ani ne 5% muslimů v Británii, ale 13% jich bylo zvoleno do parlamentu. Takže to jde i po dobrém, ale pro sichr se ukáže i síla. V Británii nebo jinde. A levice a sluníčka v celé Evropě nepolevují ve svém multikulti úsilí.

Po dobrém se dostanou do čela legitimně ve volbách, stačí aby oni šli volit zatímco etnickým Evropanům je tak trochu jedno kdo bude zvolen a věšina se k urnám ani neobtěžuje. Zatím to nikdo moc nepociťuje, tak to vypadá že to nevadí.

Po zlém to ani nemusí být teroristický útok, stačí malé zastrašování, v malých dávkách. Třeba větší manifestace a pár spálených autobusů v Kodani při anti-israelských protestech. A sluníčka vám řeknou že je lépe je nerozčilovat třeba nějakou urážkou Proroka, a pak bude všechno fajn. Dole obrázek z Kodaně, stalo se to před pár dny.

Zde šiítští muslimové v ulicích Londýna. Je jich dost a zviditelňují se, aby se pochopilo že je nutno s nima počítat. Už tvoří část Evropy a dá se říct že je to evropská budoucnost. Viz jejich porodnost.

A ve westminsterském opatství se nechali slyšet, z úst samotného arcibiskupa Cranmera, že Mohamed patří do křesťanského náboženstvi jako jeden z jejich proroků. Ten Cranmer asi bude něco jako páter Halík, to je ten  kderý by se rád viděl coby budoucí president. Rozhodně bude mít v budoucnosti vliv na dění v Česku. Takové řeči jim ale muslimové časem vyženou z hlavy, jsou to zatím pro ně jen užiteční idioti.

V Bosně se to pomalu začínají zase rozjíždět, už se střílí, do chalifátu odtamtud odjíždí bojovat za lepší zítřky a posily z Afriky přicházejí po statisících. A otázka zní, kde na to bude v budoucnu Evropa brát, jelikož práce nepadá z nebe, ale uprchlíci podle zdání ano, dávky sem dávky tam, řecká krize, byrokracie, a zapomíná se že  žádné bohatství není tak veliké aby mohlo trvat věčně.

 

Autor: Milan Zavala | středa 13.5.2015 3:11 | karma článku: 37,19 | přečteno: 1504x