Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LG

Máte pravdu samozřejmě, jen už začínám být alergická na ty všudypřítomné odkazy a paralely s druhou světovou a Hitlerem. 

Jedna z dost reálných teorií říká, že to všechno Němci dělají právě z nekončícího studu, sebemrskačství a pocitu viny a ww2. A že kdyby konečně byli schopni udělat tlustou čáru za minulostí, dokázali by zdravě hájit svoje hodnoty a kulturu, aniž by hned cukli před každým planým a účelovým nařčením z rasismu. A to, že se každý druhý o tu minulost neustále otírá, jim to asi neusnadní. 

A tak mě napadá - nezaslouží si už uznat, že druhá světová je minulost a nechat Hitlera, dobytčáky apod. spát? Jen návrh do diskuze ;-)

Doporučuju: https://www.youtube.com/watch?v=j_8kc19DL70&index=1&list=LLLnY62S820Penav0shYS_Mw 

(mám to odsud:http://daliborbartos.blog.idnes.cz/c/479708/angela-merkelova-a-jeji-odpoved-na-otazku-zeny-ktera-vyjadrila-sve-obavy-z-islamizace.html)

1 0
možnosti
MR

M14i20l89a93n 28R11a70d36e28k

10. 10. 2015 2:02

mate pravdu, take uz jsem psal ze jsme spoluvinici protoze jim to stale otirame o hubu, a pritom neverime na hrichy otcu. I bolsvevici byli svine

1 0
možnosti
VV

Autore, po prectení clanku a vasich diskusnich prispevku jsem nabyl dojmu, ze zijete v jakemsi vlastnim svete a o tom, co se v Evrope deje nemate vubec poneti.

Ale vnitrne jste presvedcen, ze jen vy mate pravdu.

1 1
možnosti
LG

Pane Vokoune, ráda si přečtu vaše argumenty a váš popis toho, co se v Evropě děje. Podělíte se?

1 0
možnosti
PT

P83e20t77r 30T88o95m53e55k

9. 10. 2015 9:24

Teď ještě chybí aby dneska tetka Merkelová dostala Nobelovu cenu míru a bude to naprosto dokonalé.

1 0
možnosti
MD

Velmi realisticky pohled na vec. S dodatkem, ze napr. prispevky p. Sperlina musel generovat spatne napsany program pro PC. Pro Vas karma.

2 1
možnosti
RP

Bohužel celé vedení EU, presentované Merkel nebo Hollandem je totálně zblblé a odtržené od reality.

Kde třeby my, ( naše země, naší politici) , respektive země, které byly na východní straně železné opony  dávno už od začátku imigrace vědí, že se měly chránit už vnější hranice EU, vedení EU nedělá nic a maximálně nás za tyto názory osočuje z rasismu, xenofobie, nedostatklu solidarity a kdoví čeho ještě.

Jim to dojde nejspíš až za hodně měsíců až nějaký rok, až se budou snažit neúspěšné emigranty vracet. A bude jim vycházet, že kdyby toho emigranta zastavili uř na vnějších hranicích EU, vyjde je to stonásobně levněji než když tentýž člověk projde Eu a v Německu vegetuje měsíce až roky, než se ho podaří vyhostit.

A to nemluvě o poklesu německé ekonomiky, kterou způsobí ti parazitující nepracující imigranti , případně nepracující rodiny úspěšných imigrantů, které si tady pozvou. To už budou tisicínásobky částky, kterou by stála úspěšná ochrana vnějších hranic EU.

3 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že oni to vědí, ale je za tím něčí záměr. Z oslabení celé EU, budou nejvíce profitovat státy mimo toto společensrví. Tam bych hledal příčinu.

2 0
možnosti
Foto

Němcům to každopádně přerůstá přes hlavu. Až to pocítí celé Německo na životní úrovni, tak bych u nich nevylučoval ani tu tvrdší formu odsunu. Koukněte na historii, Němci nejsou žádní beránci.

4 0
možnosti
MR

toho je potreba se obavat, Merkel totiz strasne tlaci na pilu, a neprestane blbnout az se zase objevi nejaky rakousky frajtr.

4 0
možnosti
JV

Nemci se nechteli  chovat tak nelidsky ,jako ty vychodni zeme vcetne CR.Tak nepiste takovej hnuj pane Radek.

3 12
možnosti
MR

nelidsky jak? Nebrat kdyz to potom NIKDO NEZVLADA? To ze nepozvete na posviceni kdyz na to nemate je nelidskost? A pokud zvete tak se na to musite pripravit.

Maji problemy v uprchlickych taborech, nezvladaji, prichazeji dalsi a budou to zvladat?

Nebo nazenou do dobytcakui a poslou ty lidi tam kam nechteji a netaji se s tim ze nechteji?

8 0
možnosti
ZB

Pokud by si Němci nechali všechny ekonomické migranty,je to špatně.Pokud si je nechtějí nechat je to taky špatně.Co je tedy dobře?Nebo jen máte jen potřebu plivat na Němce za každou cenu?Všechny ekonomické migranty je třeba poslat domu,jde především o Albánce a další lidi z Balkánu.Také o Afričany z Tuniska,Maroka,Alžírska...

4 2
možnosti
MR

nemeli je zvat ani pustit tolika lidi kdyz vsichni vi ze to nepoberou, a misto planych kecu by meli uz davno branit hranice EU.

Tak snadne.

9 2
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik