Bude se v Německu integrovat, nebo se bude integrovat Německo?

Na jedné straně elity, vzdělaní lidé a politici, a na druhe "ti dole". Ti nahoře se integrovat chtějí, ti dole zuří. Zde příklad profesora na německé universitě. Navrhuje učit německé děti arabštine, a to povinně. Protože když 

se chce vyučovat děti uprchlíků němčině, tak je nutné povinné vyučování německých děti arabštině, aby prý šly s dobou. Nemám nic proti znalosti jazyků - kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem.  Ale povinně? A proč arabsky? Až Arabášům přestanou kupovat ropu, (nic netrvá věčně) přestanou být partneři, to snad pan profesor musí tušit.

Že arabsky mluví hodně lidí neznamená že by to bylo pro Evropany potřebné.. To snad je více potřebná čínština. On ale asi doufá v nějakou podstatnou změnu v Německu kdy to možná bude nutné. Doufám že ho pošlou někam, i s jeho sluníčkovým nápadem, a je to jen ojedinelý případ záchvatu politické korektnosti, protože těm dole dochází trpělivost. 

Další video kde už i Němci ztrácí trpělivost, a to už je u poslušných Němců co říct. Starostovi si stěžují že uprchlíci obtěžuji ženy, a ten jim dává knížecí rady - choďte jinudy, vyhýbejte se jim a neprovokujte. Tentokrát Němci nejsou znepokojeni, řekl bych že jsou trochu nasraní. 

Profesor, z Kanady který navrhuje arabštinu coby povinný jazyk, Thomas Strothotte.  Zde další svědectví o migrantech, zdali je to pravda nevím, ale myslím že ano. Dokud se bude v EU takhle hříšně rozdávat, bude to jeji konec.

Zde protesty po Evropě. Jak tak na to koukám, protestují ti chudší, těch se to dotýká nejvíce. Uprchíky zatím nestěhují do blízkosti těch zámožnějších. Krapánek to začíná připomínat atmosféru 30. let minulého století.

Ale ne snad že by politici nic neděali. Dělají, i ve Finsku.  Zde video kde se radí ženám jak zabránit znásilnění.  Stojí to za kliknutí, tam je znázorněno jak udržet násilníka na délku paže. Tak dlouho si budou z lidí dělat srandu, až si tito opravdu zvolí nějakého šílence který jim naslibuje hory doly.

Autor: Milan Zavala | neděle 7.2.2016 1:27 | karma článku: 41,43 | přečteno: 1909x