Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná bychom se měli vrátit k opravdové spravedlnosti a o výši trestu nechat rozhodovat poškozené. Jen oni dokáží subjektivně zhodnotit míru svého utrpení, které jim bylo tímto činem způsobeno.   Pak samozřejmě náklady na uvěznění by měli nést pachatelé a jejich rodiny.

2 1
možnosti
Foto

Snad mohu trochu o trestu smrti. Největší argument odpůrců je možnost /i minimální / justičního omylu. V některých případech jako je tento jihlavský je možnost omylu vyloučena. Proč teda tyto zrůdy /promiňte expresivní výraz/ živit šatit a ještě diskutovat o jejich právech na např četnost vycházek ?

V  Norsku to přivedli ad absurdum s tím masovým vrahem ! Postavili mu i novou věznici?!Někdy postrádám zdravý rozum v tom lidském počínání.

4 0
možnosti
Foto

Nevim, zda se nerika "Add a salt to an injury", a ne "add insult". To nedava smysl. Ale mohu se mylit.  Jinak mate ve vsem pravdu.

1 0
možnosti
MR

normalne to slychavam s "insult", ale diky za prispevek

1 0
možnosti
PZ

P43e78t57r 43Z86i26d42e61k

29. 3. 2013 20:37

Nucene prace jsou pokud vim nepripustne, takze nerozumim co vas na tom zarazi?

0 4
možnosti
PV

Já bych nikoho nenutil. Nabídl bych práci, ale pokud náklady na nadstandardní věznění budou chtít dobrovolně hradit třeba jeho rodinní příslušníci, tak ať nepracuje. Nebo bude mít standard. Standard je střecha nad hlavou, mříže, voda a jídlo podle nemocničních diet pro ležící pacienty, výměna ložního prádla. Ostatní včetně televize a procházek po dvoře jen za příplatek.

6 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik