Boj proti islamizaci postavený na hlavu, v celé Evropě

Na jedné straně je dobře když třeba stále vychází Charlie Hebdo, dokazuje se že tady stále platí náš zákon. Na druhé straně Hollande bude posilovat boj proti ISIS tam kde náš zákon nebo zvyky nemají proč platit, zatímco doma mu to začíná vřít. Synagogy v Paříži na pár zavřely, měli strach, mešity zůstaly otevřené, ale v CNN jsem se dozvěděl že muslimové jsou nejpronásledovanější menšinou na světě. Německo chce sebrat pasy a občanky těm co chtějí jít bojovat za chalifát. Místo aby to dělali naopak, nenechat je vrátit se do Německa, v případě přistěhovalců by se ani nemusel měnit zákon.

Česko přijme první muslimské uprchlíky. Což znamená že přijdou další, a nedejte se zmást, Česko je bohatá země, nesmíte se srovnávat jen s Německem. Dostanou pomoc které se někdy nedostane ani Čechům. Časem budou přibývat Syřané a "Syřané", lidé z kterékoliv muslimské země, za Syřany se vydávajíce. To se děje jinde, není proč si myslet že v Česku se to dít nebude. I když si někteří myslí že stačí prokádorvat a nechat vyplnit dotazník. Co lidí bude tvrdit že papíry ztratili ve válečné vřavě. A jelikož jejich víra a náš způsob života jsou neslučitenlé hodnoty, tak až jich bude hodně, budou si utvářet své okolí k obrazu svému.

Poté vláda bude chtít více peněz na boj proti terorismu už nejen v zahraničí, kde nevím proč bychom měli chtít kázat a exportovat demokracii a svobodu slova, jako by to šlo, ale pak se bude muset bojovat proti terorismu na vlastní půdě, a to i v případě že NATO přijde k rozumu a přestane bombardovat chalifát, ať si tam udělají pořádek sami pokud se jim to nelíbí, jako třeba Saúdům kteří žádají USA o pomoc, peníze a lidi na to mají také. To ovšem neznamená že potíže s evropským Islámem přestanou. Ten se pohodlně zabydluje, EU už tomu říká Euroislám a doufají že ten bude skákat jak EU bude pískat. Merkelová bude na protestu Islám do Německa patří, to je její odpověď Pegidě, asi už bude taková sjednotitelka národa jako Zeman.

Celá evropská společnosti je dnes nějak rozpolcená. Na jednu stranu si chceme udržet demokracii, čili zakazovat Islám by bylo nedemokratické, ale na druhou stranu nelze nevidět toto staronové nebezpečí. Jako když náckové jsou zakázáni, ale komunisté ne, hakenkrajc fuj, rudá hvězda huj, motáme se jak nudle v bandě.

My se zatím budeme dohadovat co v Koránu stojí či ne, zdali je to jen náboženství nebo politický program, spíše to druhé, to totiž říkají jak ayatolláhové tak imámové, brzo bude pozdě a nějaké naše sluníčkové mudrování o Islámu už bude na prd. A tak raději pak strčíme opravdu hlavu do písku a budeme se modlit směrem k Mecce, alespoň na veřejnosti abychom přežili bez úhony. Nu co, bez vepřového a piva to také půjde, není to prý zdravé.

 

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 15.1.2015 7:28 | karma článku: 30,48 | přečteno: 1001x