Bílý střelec z Ameriky a proč se to děje

Bílý mladík, dříve trestaný a smažka, vystřílel černošský kostel. Autority ho sotva dostaly a už jsou si jistí že je to hate crime, zkrátka to není pomatenec ale rasista, a jeho motiv jim byl jasný ještě před tím než ho 

dopadli. Křičel že černoši dobývají jeho zem,a le ještě se nevyjádřil sám.  Vrah je vrah a bude po zásluze odsouzen, ale proto to nepíšu. Problém je v tom jak se každý trestný čin posuzuje a to hlavně v médiích. Už jen to že se to stalo v černém kostele - když otevřete telefonní seznam, najdete háfo Black Church of........ a je to naprosto normální, nikdo se moc nad tím nepozastaví. Ale kdyby si někdo založil White Church of.... neboli kostel pro bělochy, tak to ani nestihne, protože by mašíroval rovnou do lochu jen kdyby se o to pokusil, přece je rasová integrace a rasová segregace už je překonaná. Ale kostely pro černé jsou stále populární. Proč Amerika, ve které fungoval tavící hrnec sklouzává k multikulti segregaci?

USA je sice fajnová země, ne že ne, je demokratická a svobodná, o to nic, ale s rasou toho příšerně nadělají. Do dokumentů se zapisuje, běloši jsou vedeni coby caucasians, když studujete udávate rasu, nevím proč, chápu že to musí být v policejním rejstříku, prostě musí být popis dotyčného, i když právě i v tom chtěli dobrosráči změnu, ale kromě policejních rejstříků nevidím žádného motivu abych musel uvádět rasu.

Také pozitivní diskriminace, výdobytek levičáckého dobytka, je stále rasismus, někdo by řekl že rasismus naruby, ale to je úplně fuk. Nechápu proč by měl být kdokoliv upředňostnován podle barvy kůže, náboženství či etnika. Ať každý dělá jak umí. Proto jsou v USA slečny Doležal, a za černochy se vydávají i Indové.

A proto se mi líbí Mexiko, není to ráj na zemi, k dokonalosti na hony daleko, mají tu své problémy, ale ráj není nikde a nebude. Ale co tu naprosto není je oficiální rasismus, neboli výhody na základě etnicity. Klidně můžete někoho zažalovat za to že vám řekl že jste černá nebo bílá huba, a někam to zaarchívují, takové prkotiny se neřeší, a je možné že vám i ouřada řekne - tak si dejte po hubě a odprejskněte. Nějaké rasové nepokoje jsou zde nepochopitelné, a jsou tu také různé rasy. Ale bere se to tak že tady je Mexiko a v dobrém či zlém se dělá podle místních zvyků, mluví se španělsky, a komu se to nelíbí ať si.........

Takže proč ten zmetek vraždil? Těžko říct, možná byl zfetovaný. Možna to byl rasista. Možná jen blb. Ten už z lochu nevyleze a je tak dobře. Co mi vadí je že zase ta politická korektnost, dřív to bývalo pámbíčkářství, dnes PC.  Když poldové zakleknou bělochy, nebo je i zastřelí protože se jednalo o psychopata či o naprostého blba, řekne se - dobře mu tak. Jak se jedná o černého grázla, média jsou na nohou, a v ulicích brajg.

Bílý zločinec je zločinec a černý je oběť společnosti. Tento grázl to mohl udělat pro cokoliv, nebo ho to jen napadlo. Ale bude z toho aféra a kecy o rasismu. Proč sakra stále omlouvají jedny a ostatní zatracují? To si tak nepřál ani Martin Luther King. 

Zrovna se nechal slyšet Obama o tom že v civilizovaných zemích se toto neděje. Tak ať se přestane blbnout s rasou. To je jako evropské blbnutí o začleňování, každý jouda ví že to nefunguje. Začlení se každý sám - pokud chce.

 

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 18.6.2015 19:25 | karma článku: 33,99 | přečteno: 820x