Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Kde se to podepisuje k navraceni Habsburku na trun? ;)))

0 0
možnosti
VV

Na vysvetlenou,

on pan autor zrejme nepochopil, ze kdyz je nekdo zamestnan u radu spravovaneho Habsburgy, takze tim padem nepochazi z zadne vetve Habsburgu. A prumerne inteligentniho cloveka okamzite trkne holandske jmeno pana barona.

1 0
možnosti
MR

vsechna slechta v Evrope je smichana, i Beethoven byl Nemec i kdyz ne aristokrat

1 0
možnosti
ZH

Teda ja fakt čumim, to jste už tak klesl, že vytahujete " vyšší šlechtu " takového kalibru? Ta Vaše vyšší šlechchta je xindl, kterýmu by ruku nepodal ani podkoní od opravdového šlechtice. Adoptovanej bratranec ze 4 kolena, který se už 2x pokusil opravdovou baronku zavřít do blázince, když přišla na to, že jí plundruje majetek. To máte teda hezký vzor. ;-D

1 3
možnosti
MP

Pan Radek se nehlásí k žádnému šlechtickému "vzoru", pouze upozorňuje na otevřený dopis pana van Handela, který má velké ohlasy v médiích.

Jde o to, že se i ti opatrnější zaštítí názory pana Handela a projeví svůj názor. Samozřejmě, že hned vytahujete kauzu toho sporu v rodině. Nevíme o tom zhola nic. Ten právník, co se tak vehementně bere za svoji mandantku, si jistě řekne o tučné palmáre, stejně jako kdysi JUDr Cyril Svoboda.

3 0
možnosti
VV

Doporucuji si najit na Google kdo je Norbert Freiherr van Handel a nepsat nesmysly. Je to opravdu jednoduche.

1 1
možnosti
SB

Já též patřím k lidem, kteří nikdy o tomto pánovi nic neslyšeli ani nečetli, avšak posuzuji to, co napsal v tomto dopise. A plně s ním souhlasím.

6 0
možnosti
SB

Pouze jednou jsem porušil tradici, že Vašemu blogu dám vždy karmu. Prostě zatím s jedinou výjimkou se mi všechny blogy líbily. Tou jedinou výjimkou byl ten nedávný blog, v němž jste psal i o Wojtylovi, Walesovi, Reaganovi a Tchatcherové. S tím, co jste psal o Reaganovi a Tchatcherové jsem beze zbytku souhlasil, ale měl jsem výhrady k Vašim názorům a Wojtylu a Walesu a jsem své výhrady napsal i v diskusi. I v tom blogu převažovalo to, co se mi líbilo, nad tím, kde jsem s Vámi nesouhlasil, ale 70% souhlas je podle mého názoru málo na udělení karmy.

Ale jinak už máte ode mne desítky karem. A nyní zase máte o jednu více, než jste měl ještě před pěti minutami.

1 0
možnosti
MR

o Wojtylovi jsem psal drive, a napsal jsem vam odpoved v minulem clanku. Mel velkou zasluhu, diky nemu kdyz rekl ze kral je nahy, a po nem Walesa, tak media MUSELA obratit

0 0
možnosti
MP

No to jsou mi věci8-o Jen jestli není Putinovou agentkou sama Merkel;-). Kdyby chtěl Putin Evropu zničit, tak víc už mu sotva někdo může pomáhat.

12 1
možnosti
TM

Vaše poznámka je vtipná. Bohužel její příčina je k pláči ze vzteku nad tím, co nám chystají.

2 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik