Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

A potom někteří sluníčkáři začnou tvrdit, že přijímání muslimů dlužíme morálně lidstvu proto, že naše uprchlíky po roce 1948 a po roce 1968 Západ také přijímal.

Jenomže mezi nimi tam potom byla pouze přirozená procentuální míra kriminality, přirozená procentuální míra vyhýbání se vzdělávání a vyhýbání se práci, jakož i přirozená procentuální míra všech ostatních lidských nectností. A zbytek emigrantů se za takového člověka styděl a distancoval se od něj.

2 0
možnosti
MR

M26i58l45a16n 26R29a14d53e59k

15. 12. 2014 19:04

presne tak, ja jako emigrant se prizpusobil vsude. Nedovedu si predstavit ze bychom neodsoudili treba nekoho kdo se dal na drogy a kradl, natoz kdyby udelal neco horsiho. Pamatuji ze se rikalo, nevim jestli je to pravda, ze jedni mladi kluci v Kanade zakladal Dubcekovo komunistickou stranu a pry je vyhostili. At pravda ci ne, vsichni jsme byli za jedno ze Kanada dobre udelala, protoze prece nedaji azyl nebo povoleni pobytu aby jim tam zakladali komunisticke strany. A uz vubec bychom nesli protestovat proti jejich vyhosteni, natoz zapalovat nekde auta.

0 0
možnosti
PZ

Podle me by mely staty jako Saudska Arabie,Spojene Emiraty,Egypt,Jordan vzyt uprchliky z Syrie.

4 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik