Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Až se postarají USA, které to vše vyvolaly, zapříčinily, naplánovaly, provedly ... Ten chaos, války, vyvážení demokracie, bezletové zóny ve kterých zabíjely civilisty, ženy, děti, rozstřílely třeba svatební průvod atd atd atd ...

Ať si je teď vezmou "demokraticky" k sobě ...Rv

1 1
možnosti
MR

M49i75l16a41n 54R24a28d14e85k

11. 7. 2015 16:11

A co ty valky s muslimem kdy jeste USA neexistovaly?

0 0
možnosti
MR

M76i92l77a71n 75R38a12d24e29k

11. 7. 2015 15:48

Nekteri diskuteri me prirovnali ke Konvickovi, to by mi bylo cti, ale na rozdil ode mne, pan Konvicka kona. Nejen pise blogy jako ja. I kdyz ostatni ani blogy nepisou, jen kafraji pod nima.

O tom muj prispevek je, neco podniknout, a takovi lide nespolehaji na Nekoho

2 0
možnosti
TB

Tak je pravda, že na rozdíl od vás jsem na zdejším serveru napsal jen padesát blogů. Na druhé straně jsem nesekal politické sloupky jako Baťa cvičky, ale snažil se psát o životě. Ale je dobré vědět, že střílíte bez míření a hodnotíte, aniž byste si posháněl data. Ve vaší lize nic překvapivého.

1 1
možnosti
RH

Jsou to politická témata a politická témata jsou vždy o nějakém celku. Budeme řešit politicky, tak je o tom, že to "někdo" musí udělat. Ať je to boj proti korupci nebo zlepšení zdravotního pojištění. Obecně je častý argument "tak si je vezmi k sobě" velmi demagogický a seriózní debatu, kterou si téma uprchlíků zaslouží, shazuje. To samé nálepky, jako třeba "sluníčkář" nebo "islamofil" jsou snahou o dehonestaci názorového protivníka. Způsob, jakým se debata o závažném problému vede, je hloupý. :-/

0 0
možnosti
JP

Bobku, Bobku, vy jste opravdu bobek. To je stejný argument, jako jste použil vy.

2 0
možnosti
TB

Řeči, jenom řeči.

0 1
možnosti
TB

Starý, ale hodně starý citát říká "máš-li co lepšího ven s tím, jinak se podřiď". Pan Radek nic lepšiho nemá, ale kafrat bude, i při svém věku, jako mladá vrána. Na venek expat, uvnitř stále Čech jako poleno.

1 10
možnosti
SB

Vůbec jste nepochopil myšlenku článku pana Radka. On si nehraje na toho, kdo má řešení, nýbrž kritizuje ty, kteří racionální řešení také nemají, ale chtějí si hrát na sluníčka a za peníze daňových poplatníků sklízet slávu.

Pan Radek slávu sklízet nechce, a tudíž po této stránce nemůže být definován jako pokrytec.

11 0
možnosti
SS

To sedi na Achmeta Polickeho

10 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik