Afghánští Viralbrothers

aneb srandu mají rádi všude. Když už na politiku není nálada, tak se mrkněte na videa dole. Tito kluci to ovšem dělají v Americe.

Americké mámy versus Afghánské mámy. Přicházení domů pozdě:   Americká máma: 1:00 ráno- kde je můj syn? Doufám že je v pořádku. 1:15, Bože, kde je? -- Ahoj mami, jsem doma. -- ona: Díky bohu že jsi v pořádku. Afghánská máma: Kde jsi byl? -- Pomáhal jsem kámošovi. ---rozbilo se mu auto, - ne, byl jsem s kamarády. ona: doufám že jsi se naposled rozloučil. ona: ví Bůh že tě nenechám. Zranění:  Americká máma a syn: auuu -  ona: Bože co se stalo? At někdo volá 911. Afghánská máma a syn: co se ti stalo na noze? on: zranil jsem se na kopané. ona: kolikrát ti mám říkat abys to nehrál? Kéž by sis zranil ještě ruku. Vycházky: Americká máma a syn: mami, jdu ven s kamarády --- ona: OK, tady je má kreditka, neutrácej moc, Afghánská máma a syn: jdu ven  - ona: s kým, s holkama? kdo bude řídít? má řidičák? kde budete parkovat? jsou chudí či bohatí? nosí sandály? mají práci? chodili do školy? mají barák? jdeš s gangsterama? kdo jsou? chci je poznat.  on: zapomen na to, raději budu doma. Jídlo: Americká mám a syn: miláčku, jídlo je hotovo. Afghánská máma: už je jídlo. on: už jdu - ona: pospěš si, už je to hotovo. (opakuje se) mami, kde je to jídlo? počkej, jen pět minut. Návštěva: Američanka: to je krásné, kde jste to koupila? v Afghanisánu.Američanka: jo? já bych tam ráda, kde je to? syn: mami, můžu si vzít? Ale beze všeho. U Afghánky: syn: mami můžu si trochu vzít? ne. pocem- kolikrát ti mám řikat že si nesmíš před hosty nic brát?

:

Afghánské matky versus americké matky 2. Americká matka a syn - mami, to je takové fádní jídlo, jděme si na jídlo  - ona: ale no tak miláčku, máš pravdu, jdu pro kreditku, Afghánská matka a syn- co je to? pojdme do restaurace - ona: cos to řekl? chceš do restaurace? Jo. ona: a kdo ti uvařil tohle jídlo? chceš jíst americké jídlo? co chceš dělat v restauraci? budou tam holky? ještě chceš do restaurace? já ti ukážu restauraci. on: ne,ne, já to sním.  -- (agence na vybírání pohledávek) Americká máma jak se máte, dobře, dlužíte nám 5000, ona: Bože, počkejte, ihned běžím pro kreditku a vše ihned zaplatím. Afghánská máma: jak se máte, dobře, atd. Jak se máte po vaší operaci? Ale dobře, operovali mi páteř, sestřícky byly velmi dobré, doktoři mi doporučili chodit na terapii 3x týdně abych se posílila, Agence: to je dobře, ale mohli bychom něco udělat s vaším dluhem - 5000 dolarů? Ona: co? co? Sorry, no English. Americká máma a syn? mami , tady je ovoce. Jo, vem si něco ale nech sourozencům. Afghánská matka a syn: on: teta Maryam přinesla ovoce. ona: nesahej na to, já to vezmu tetičče Zaznabs dnes na večeři, on: můžu alespon jedno? ona: dá mu facku. Americká matka a syn: je ti dobře? Něco jsem ti přinesla, mléčný koktejlek. ty si to dáš a bude ti super. tuhle před obědem, tuto po obědě, tuto po spaní, tuto aby ses probudil. můj syn bude OK. Afghánská matka: co se stalo? máti, más nějake pilulky na chřipku? Pocem, nadechni se, kolikrát ti mám říkat at si nehraješ venku?  Americká matka a syn: ona: Panebože! ne, na tento kanál se dívat nebudeme. Dej mi ten kontrol. on: ne, já se budu dívat. ona: dej mi to než ti jednu dám. Jestli mi jednu dáš já zavolám 911, ona: miláčku, já jsem si jen dělala srandu, můžeš se dívat na co chceš. Afghánská matka a syn:ona: kolikrát ti mám říkat abys to nedělal? on: mami, jestli na mě sáhneš, zavolám 911. ona: 911? tak to máš smůlu, zavolej poldy, zavolej armádu, zavolej Obamu... 

Další- když Afghánec potká Afghánce. od 1:18 to začíná. Zdraví se- jak ti je? Zdraví? Vše dobře, co rodina a děti?Zdraví? avše se opakuje. Pojd ke mně domů, je to blízko. ne bratře, pojd ke mně.Ne, ty ke mně. (tak se dohadují znova a znova) Profese - já jsem obchodník, druhý: v čem? - kuřata, (druhý si pomysli- vypadá jak zloděj koberců) aaah, kuřata, a co ty? Já jsem také obchodník, s vejci. (druhý si pomysli totéž, vypadá jak zloděj koberců) a jaká je to společnost? hmmmm. společnost Taká a Jaká. Kupování: no, pěkná košile, - děkuji ale je to jen triko, - a kdes to koupil? - To když můj pra pradědeček byl v New Yorku, ale táta jel až do Californie a tam mi to koupil. - Ah, a já jsem si myslel že sis to koupil v Americe. Ne, tam jsem ještě nebyl. Bohatství: kolik vyděláváš? - mnoo, asi tak 5 - 6 milionů dolarů, za měsíc, ale ročně vydělám tolik že to nestačím počítat. Možná ty vyděláváš více než já, počkej, podívám se kolik máš sebou, no nestyd se. -- No já nevydělávám tolik jako ty, jen o pár milionů více, tak 8 - 9 milionů týdně. Vzdělání: moje děti jsou na univerzitě, jeden chce být inženýrem, druhý doktorem, atd.

Přeloženo "rychlou jehlou" a trochu zkráceně.

Autor: Milan Zavala | pátek 23.8.2013 5:27 | karma článku: 5,83 | přečteno: 456x