A zavlaje islámská vlajka nad Evropou

A jsou to samotní muslimové kteří to hlasité hlásají i hluchým multikulti sluníčkářům, zatímco na oplátku se už v leckterých zemích zakazují vánoční jesličky, a to nezakazují muslimové, ale horlivi a uvědomělí multikulti. Oni do nás kamenem, a my, povětšinou už nevěřící nastavujeme druhou tvář s upřímnou omluvou, a uděláme další krok vzad.

Minulý rok jsme byli pozváni jednou anglickou kulturní nadací na vánoční, teda předvánoční oběd a veselici, jak je to zde v Mexiku zvykem, dělají to různé podniky jakožto PR, a hlavně kulturní střediska a nadace. A každý se pochlubí také svým tradičním jídlem a tradicí. Angláni také, bylo "vánoční" kuře s rýží, jen tak uvařené. Alkohol se nepodával, žádný stromeček, dokonce ani na stole žádné poinsettie, místní zvyk. Sir...... popřál "Happy holidays, Felices Fiestas", o Vánocích ani zmínka. Místní se trochu divili, co je to za vánoční oslavu, ale pak se to rozproudilo, Angláni začali po číšnících objednávat diskrétně chlast, pod stolem si to lili do sodovek, Mexičané se přidali, naivně napodobujíc tento údajný anglický zvyk, asi Angličané nechtěli urazit dva britské muslimy pakistánského původu co tam byli s náma. Ti ale byli jediní co nám popřali Veselé Vánoce.

A koukám že Švýcaři se v referendu vyslovili pro další přistěhovalce i muslimského původu, a už si za to zasloužili toto video. Jeho autor Naim Chernirávil trávil poslední dobou hodně času v Sýrii, a podobnost s propagandou džihadistů je čistě náhodná.

Pravda že někteří rozumějsí muslimové toto video odsoudili, protože ví že se na to musí pěkně od začátku, nejdřív cukříček, a bič až pak.

Až bude v Česku více muslimů, na politiky nebude také žádný spoleh, i ti co dnes jsou proti islamizaci otočí na pětníku, koryto je koryto, a dotace z EU štědré. A nevypadá to že by se náš trend naprosté poddajnosti Islámu v blízké době změní. Jak církev, tak politici a média jsou pro hromadnou islámskou inmigraci. A komu se to nelíbí, může být rád když nebude nařčen z islamofobie. V Česku se toto zatím netrestá, tento problém ještě nenastal.

Němci už proti islamizaci hodně protestují, bývají označováni za nácky, snaží se ale dát najevo že chtějí jen zachovat naší žido-křesťanskou civilizaci. Takže asi těžko to budou náckové.  Začalo to v Dráždanech, pokračuje to do Düsseldorfu a Mnichova. Nemyslím že se tím něco změní, a to nejen proto že leckde se do nich navezou anarchisté, ale protože takové protesty většinou k ničemu nevedou. Ani pokukování po někom zvenčí kdo by mohl vyřešit porblém. Rusko ani nikdo jiný to nebude. Občanské iniciativy a strany ano. A jinak nevím co se musí stát aby se tato politika změnila a nebo politici dostali rozum. Zatím se dočítám že se Západ zavázal přijmout sto tisíc Syřanů, a ještě se to neziskovkám zdá málo, inu jak odolat těm dotacím, že, takže počet bude stoupat, a nejen ze Sýrie.

Autor: Milan Zavala | středa 10.12.2014 3:43 | karma článku: 37,44 | přečteno: 1783x