A zase nejde o ty mrtvé v Berlíně, ale o tu odezvu a následky

Lidé umírají denně. Ale když je někdo vraždí tak náš instinkt zvoní na poplach, zvláště když to vraždění je organizované. Když je to blízko nás, tak se nás to setsakra dotkne. A když sousedé vidí ve vyšetřování liknavost, strach

je namístě. Jelikož Berlín je pro sousedy Německa za humny, tak se začínají ptát kde se bere ten ne-německý bordel? Hledají chlápka o kterém ví že má falešné papíry, už je dávno na listině fanatiků od ISIS, a stále byl v Německu. A dokonce ho hledají tak důkladně, že nesmí ukázat v německých novinách jeho tvář. Ukazují ji v britských novinách.

ČERSTVÉ ZPRÁVY, ten Tunisan si odpykal 4 roky v italské věznici za požár co zničil školu, byl pod dohledem několik měsíců jakožto možný terorista, a byl třikrát zatčen v Německu, než jim znova upláchl. To už je německá policie takový sbor lemplů?

Já jako uprchlík jsem papíry mít musel, kdybych předložil falešné, a nášupem bych se dopustil menších přestupků, tak by mě vykopli a právem. Ale i toho Afghánce museli propustit, protože to nebyl on ten co v Berlíně vraždil, ale sakra, také se dopustil přestupků......kde se ten bordel v Německu najednou vzal? Taková spořádaná země.

Německo, Rakousko, Francie, Británie, já to znám ještě jako čerstvý Američan na cestách. Klídek, pohodička, dnes pohotovost, vojáci se samopaly, zátarasy na trzích, jako v Izraeli. Ale podle kancléřky se nic neděje, jedeme dál. Kam?

Štěstí ze allahuakbarovci jsou takoví žabaři, bez fantazie a bez mozku. Ale co jsou pak Evropané, když se bojí takových hadrářů?  Policie teď hledá svého Tunisana, nemají šajnu kde je, už někde v ghettu, a nikdo ho neudá. Zato mají čas a náladu vyšetřovat politika který na Twitteru napsal že Merkel má ty mrtvé na svědomí. Němci jsou v pohodě, pokud nejsou z Berlína, tak je jim to možná dost fuk

Německa vláda to vidí jinak, i kdyby se atentáty dělaly ve velkém, a inteligentněji, nic s kancléřkou nehne, a tudíž ani s Němci. I když o teroristy nejde, ale že Němci budou mít stále větši počet migrantů které budou muset nadosmrti živit. A po znovuzvolení kancléřky jich přijde ještě více. Příští generace Němců bude mít po blahobytu, o těch zlatých časech jim budou vyprávět doma, až budou mít na krku takových 20 milionů potřebných tak to ani oni neutáhnou.

A zrovna někdo zde zase vzpoměl nesmrtelného Čapka z roku 1936, toť připomínka těm kteří si myslí že se to týká jen Němců.

Pan Povondra: "Copak vy víte o válce!;

“Jen aby nepřišla až sem,” řekl syn Frantík trochu neočekávaně. “To víte, když má člověk děti. 

;“Jak to, sem,” vyhrkl starý pán jaksi popuzeně. “Myslíš jako sem do Prahy?

”“Vůbec k nám do Čech,” děl mladý Povondra ustaraně. “Já myslím, když už jsou Mloci až u Drážďan. Ty chytráku,” káral ho pan Povondra. “Jak by se sem dostali? Přes ty naše hory?

“Třeba po Labi – a potom dál podle Vltavy.”

Otec Povondra pohoršeně zafrkal. “Prosím tě, po Labi! To by mohli leda do Podmokel, ale dál už ne. Tam jsou, holenku, samé skály. Já tam byl. Kdepak, sem se Mloci nedostanou, my to máme dobré.”

“Ale když teď jde moře až k Drážďanům

“Tam jsou Němci,” prohlásil starý pán odmítavě. “To je jejich věc. Ale k nám Mloci nemůžou, to dá rozum."

(Karel Čapek, 1936)

ZDROJE

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4055084/Europe-s-wanted-man-German-authorities-won-t-face-Country-s-baffling-privacy-laws-strike-Berlin-suspect-run-fully-identified.html

https://www.thestar.com/news/world/2016/12/20/europe-nervously-watching-merkels-re-election-bid-after-berlin-attack.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4054140/How-German-police-bungled-hunt-Europe-s-wanted-man-Asylum-seeker-23-wrongly-blamed-Christmas-market-massacre-jumping-red-light.html

Autor: Milan Zavala | středa 21.12.2016 18:17 | karma článku: 39,49 | přečteno: 1330x