A je to tu. Auta jsou nebezpeční teroristé, snižme jejich počet

Snadno se kradou, a mohou ublížit. To tvrdí nejen švédský tisk Aftonbladet, ale i švédská ministrině pro životní prostředí, Karolina Skog. Není prý možné aby ukradený náklaďák vjel schválne do lidí v centru a zabíjel. Také je už

mnoho vozů a musí se s tím něco dělat, a snížit počet vozidel. Ministr spavedlnosti Morgan Johansson připouští že v otevřené společnosti je těžké chránit lidi, tak se musí omezit možnost aby řidiči mohli všude tam kde je více lidí pospolu.

Čili za to mohou auta, před lety bývalo Švédsko jedna z nejbezpečnějších zemí na světě. A najednou tam mají vraždící auta, a nejde s tím nic dělat. Inu, londýnský starosta to řekl pěkně, tohle ke každému velkoměstu patří, a má pravdu i kdybyste se na hlavu stavěli.

Tak si dávejte příště bacha se srandičkama, oni se toho pak politici opravdu chytí. Čím blbější vtip, tím více se to někomu ve vládě zalíbí. Sice se to ještě bude ve Švédsku probírat, zákon to ještě není, ale návrh už je na stole, a jít k jádru problému - to dnes nejde. Tak se to bude řešit asi takto. Uzbekistán varoval před teroristou, ale toho nechali běhat na svobodě, spousta radikálů je policií jen sledována, jsou v EU ilegálně, ale nejde je vyhostit podle platných zákonů. Ale auta, to už půjde. 

ZDROJE

ZDE   ZDE  ZDE

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Zavala | neděle 16.4.2017 4:57 | karma článku: 40,97 | přečteno: 1826x