Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

taras

31. 5. 2012 9:24
Ono by se to dalo překousnout,

kdyby soudili rychle, podle zákona i rozumu, objektivně, nestranně. Namísto toho se občanům za odměnu (za to, jak si dobře soudce platí) dostává arogantního chování, úmyslného protahování řízení, ale hlavně rozsudků, nad nimiž zůstává rozum stát. Něco má na svědomí úděsná feminizace zejména civilního úseku soudů (jak pravil Zábrana, když vydavatelství za bolševika, v padesátých letech, zaplavily nány od plotny, začaly se dít věci), protože dámy v talárech vyrábějí většinu těch úděsných nesmyslů (viz Langerová).

0 0
možnosti

studánka

31. 5. 2012 8:11
Někdo musí na ÚS podat podnět.

To je sice hezké, sám jsem to učinil. Ihned poté jsem se nestačil divit. Podle zákona o soudech a soudcích na to jako občan nemám právo (asi jsem, jako všichni ostatní občané ČR nesvéprávný), takže za mne tento podnět musí podat advokát. Advokát, jehož služby jsou běžným důchodcem nezaplatitelné. Také to je ona stále vzývaná "demokracie" v ČR, kde  veškerá moc vychází z lidu, jak praví ústava. Ona však nevychází z lidu, ale jen z některých lidí. A o tom to je.

3 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

31. 5. 2012 7:56
Je strašné kolik peněz

a jaké spoustě lidí se vyplácí peníze, aniž by cokoliv vytvořili. Je strašné kolik peněz odtéká k mateřským firmám do ciziny, je strašné jak si lidstvo zvyklo natahovat ruce pro peníze, aniž by si je zasloužilo.

2 0
možnosti