Diskuse

Suverenita

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

KJV

30. 3. 2012 6:42
Jen ne vlastní suverenitu.

Autore, souhlasím s Vámi. Po zkušenostech 20 roků vlád našich politických elit se velmi obávám jejich naprosté suverenity. Došel jsem k přesvědčení, že nutně potřebují vedení, dozor a kontrolu civilizovanějších partnerů. Díky Bohu za EU.

1 0
možnosti
DK

denis_kilianek

30. 3. 2012 6:53
Re: Jen ne vlastní suverenitu.

Možná jste si nevšiml, ale mají tzv. sdílenou suverenitu, takže již někdo na ně dohlíží a říká jim, co mají dělat. A Kalousek a feudál poslouchají EU na slovo. To se Vám líbí? Ona EU je zdrojem korupce a těm našim poskokům to jenom vyhovuje.

1 0
možnosti
DK

denis_kilianek

29. 3. 2012 23:39
Jednou se budete muset podívat do očí vnoučatům

a říct jim: patřím mezi ty hlupáky, kteří nedokázali domyslet důsledky svého nemyšlení.

1 0
možnosti
MP

Milan Prokop

30. 3. 2012 5:29
Re: Jednou se budete muset podívat do očí vnoučatům

Obdivuji vaše sebevědomí, jak vše víte a dokážete vše neomylně domyslet. Ve své omezenosti mně nezbývá, než vám k té jasnozřivosti pogratulovat. Pokud ale o sobě alespoň trochu pochybujete(což příliš nepředpokládám), zajímalo by mě, co byste doporučil v článku zmíněným Slezanům. Jak to mají i oni udělat, aby se mohli, stejně jako vy, podívat svým vnukům do očí přímo.Vzhledem k tomu, co víte o mém myšlení,

prosím o popis více polopatistický. Děkuji.

1 0
možnosti
R

rudaz

29. 3. 2012 22:28
Doplnění

Nevěděl, kde Česká republika leží.

Z prostého důvodu - nevyrábí firma Baťa, Tatra a další značky též. V roce 1930 a později o nás věděl celý svět, víte? Nyní můžeme být hrdí na Brusel a systém, do něhož nejprve nalejeme a potom milostivě žádáme? Jde o oligarchii, nikoliv demokracii. Jak může 24 úředníků Evropské komise vládnout 500 milionům občanům EU? Nelze. Takže se připravujme na vlastní suverenitu, třeba s http://www.suverenita.info.

Buďme svorni.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1183x
Poznání je cesta dlážděná nekonečnou řadou omylů. Nalézání každé, tedy i zdánlivé pravdy, je pro mě vzrušujícím dobrodružstvím. Kdysi člen pionýra, nyní pracovník Českých Radiokomunikací.

Seznam rubrik