Diskuse

Pan Ovar

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EC

IceMischa

25. 2. 2012 15:15
Nedá mi to abych si nerýpl :

Z Vašeho předešlého článku o cikánech, které jste chtěl opět dotovat z peněz obou pánů a jelikož takových a jiných dotací je neskutečně mnoho, jelikož se musí platit také ti co tyto dotace vymýšlí, co se o ně starají, nasledně ty co je kontrolují a následně vyšetřují a tak pořád dokola. Je nutné vybírat ještě víc peněz a stejně nebudou stačit.

Dalším možným řešením je osekat stát na nezbytnou čtvrtinu, pětinu, ...

0 0
možnosti
MP

Milan Prokop

26. 2. 2012 2:12
Re: Nedá mi to abych si nerýpl :

Myslím, že ten kolotoč, který jste popsal, je prorostlý celou společností a je to pro státní kasu značně větší problém, než otázka Romů.To co navrhuji, je vedeno snahou něco změnit.Tedy Romům, kteří pracovat chtějí, práci umožnit. Od těch ostatních pak striktně vyžadovat chování dle zákona. Pokud by se to povedlo, mělo by to být i ekonomicky výhodnější, než dnešní patový stav, vedoucí pouze ke zvýšené vzájemné nenávisti..Toto patří ale do diskuse pod jiný článek. V tomto článku, stejně jako v článku úplně prvním, se snažím na jednoduchých příkladech apelovat na nesmyslnost vysokých odvodů, které nás postupně zatáhnou do neřešitelných potíží. Vše ostatní v článku je folklor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1183x
Poznání je cesta dlážděná nekonečnou řadou omylů. Nalézání každé, tedy i zdánlivé pravdy, je pro mě vzrušujícím dobrodružstvím. Kdysi člen pionýra, nyní pracovník Českých Radiokomunikací.

Seznam rubrik