Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BN

Doktorka králíková už patrně byla celá nesvá že dlouho nevystupovala v médiích, tak se pochopitelně musela hned ozvat. Teď je jen otázka zda jen dělala blbou ačkoliv věděla že jde o bonmot a nebo že tak blbá skutečně je a prostě to nepochopila...

2 1
možnosti
Foto

takže tedy, kuřme více, dejmež plíce republice

... ale až v sedmadvaceti. ;-)

0 0
možnosti
Foto

O60t56a64k77a78r 62S82e40k47l

24. 10. 2013 17:17

Velice oceňuji Vaši obsáhlou analýzu jednoho výroku našeho pana prezidenta. Pakliže jste si oblíbil tuto činnost, máte po zbytek života vystaráno o práci. Náš gosudar kudy chodí, tudy trousí bonmoty.

Leč obávám se, že jejich myšlenková cennost je nevalná . Dle tónu Vašeho blogu se domnívám, že máte podobný názor. Přesto Vám mohu doporučit k výkladu další perly : kanál Odra - Dunaj -Labe , snad už i Váh, právo první noci pro zemany ( nebo snad celé SPOZ ?) etc etc.:-)

3 0
možnosti
MP

Mně se ještě líbí, jak se v našem korupčním systému, proinvestujeme z krize.

0 0
možnosti
AZ

"Každý nesnášenlivý nekuřák by si měl uvědomit i něco z toho požehnání, které nám kuřáci přinášejí." Opravdu jsem celá bez sebe blahem, když dostanu alergický záchvat z takového smradlavého kuřáka. Vážně je pro mě požehnání, když nemohu dýchat a dusím se.

1 0
možnosti
MP

Paní Zajíčková. Podle toho co píšete mám dojem, že jsem nějakou alergickou reakci u Vás vyvolal jenom tím článkem, psaném s nadsázkou. Přesto si myslím, že v rozporu s mediální propagandou, přesahuje tok peněz z kuřáků, zdravotní náklady na jejich zvýšenou léčbu. V článku nic netvrdím o tom, že kouřit by se mělo v přítomnosti nekuřáků. Budete se divit, ale ani já nejsem pžíznivem kouření. Vadí mně však současné hysterické postoje i při řešení jiných problémů společnosti.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1183x
Poznání je cesta dlážděná nekonečnou řadou omylů. Nalézání každé, tedy i zdánlivé pravdy, je pro mě vzrušujícím dobrodružstvím. Kdysi člen pionýra, nyní pracovník Českých Radiokomunikací.

Seznam rubrik