Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mablung

23. 7. 2012 18:20
nesouhlas

1) Všechny odvětví (nejen sport) má své oddané zástupce kteří nadávají, ať z toho či onoho důvodu, na ty ostatní střeva. Zkuste se nad tím zamyslet a přinést si trochu tolerance. Uvědomte si že lidé se tím baví. Je to rozptýlení. Nehledají v tom to co Vy.

2) RK + fans. Tady je to těžké. RK si to částečně přivodil sám, částečně mu dopomohli nekritičtí fandové. Jestliže je někdo vynášen do nebes, některé lidi to znechutí. A když je vynášen do nebes neprávem, dají to sežrat. Nemusí se Vám to líbit, ale je to v lidské povaze. RK je dobrý cyklista, ale prostě nepatří mezi úplnou elitu. Zatím, změnit se to ještě může

3) Myslím že cyklisté se nad podobnou řeznivostí jen smějí a vklidu si spolu zajdou na pivo, zatímco jejich fans by si nejraději dali do zubů

1 0
možnosti
CH

Curtis Hlencross

23. 7. 2012 10:37
Kdo neskáče neni dement...

souhlas, o davech takyfandů na náměstích to samé. nepřeceňoval bych ale význam diskuzí na idnes. pro ty, co si chtějí zasvěceně pokecat, jistě existuje řada webů, kam my ostatní, kteří nepatříme mezi skalní fanoušky cyklistiky, nelezem. diskuze na idnes je spíš relax. u článků na téma TdF (Sagan), jsem se kolikrát hodně nasmál, bylo tam daleko víc zábavy než třeba během fotbalového Eura. možná díky velkému množství čerstvých slovenských fanoušků cyklistiky, kteří jsou vždy ochotni zúčastnit se jakéhokoliv flamu, aby hájili čest svého národa. svět diskuzí idnes je specifický, jiný než klasický chat, stručnější, něco jako kolektivní esemeskování. je to návykový, ale člověk to nesmí brát moc vážně a neměl by brát názory napsané ve zdejší diskuzi jako všeobecně sdílené. je to prostě izolovaný svět sám pro sebe, se svými vlastními psanými i nepsanými pravidly, ostatně jako spousta jiných, který nám internet nabízí.

0 0
možnosti
J

junglexpert

23. 7. 2012 11:26
Re: Kdo neskáče neni dement...

"možná díky velkému množství čerstvých slovenských fanoušků cyklistiky, kteří jsou vždy ochotni zúčastnit se jakéhokoliv flamu, aby hájili čest svého národa"

Tak debilnejší koment by som si fakt nepredstavil. A vy pane ak máte príležitost si užiť "úspechy" krajanou a spoznať sa s novými ľudmi obohatit sa o informácie si to neužijete. Tak to je pekná blbosť. A to že sa vyrojilo tolko fanúšikov cyklistiky má jeden až tri dôvody. JE TO TAKE NEPOCHOPITELNE. PODLA MNA VôBEC. Ak by skončil v zelenom Roman Kreuziger? Všetci by ste nadávali ako mohol na najväčšom svetovom cyklistkom závod získať iba zelný? Tak toto je stupid... To je môj názor. Skúste si predstaviť koľko detí na SVK sa začne po tomto závode venovať cyklistike. Podľa mna veľmi veľa. V spojení slovenskej prírody a volnéo času pre deti a rodičov vzájomne sa tom začne venovať viac rodín. A BTW káždý záujem niekde musí začať. A v tomto prípade to bola propagácia našich závodníkov. Čo je na tom divné že sa automat. vyrojili fans?

1 0
možnosti
J

jjezekj

23. 7. 2012 8:54
Lidi už jsou takoví

Na náměstí bych nešel, ale v hospodě je sdílený zážitek prostě lepší. Já Vás chápu, ale neberte lidem jejich rozptýlení a zábavu. Ostatně proto vrcholový sport existuje.

1 1
možnosti
SB

Slavomír 1966

23. 7. 2012 8:23
Vy fandíte Slovákům ?

Fanděte si komu chcete, ale když vidím, jak Slováci naše sportovce nenávidí, tak nechápu, jak jim nějaký Čech může fandit. Je to Vaše věc, ale já jim nikdy fandit nebudu a důvod je na jejich straně. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

6 1
možnosti
JK

J.K.S

23. 7. 2012 8:44
Re: Vy fandíte Slovákům ?

Nevím, s kým se stýkáte. Slováci, které znám, fandí českým sportovcům, pokud tam současně i ti slovenští. Asi to bude tím, že se stýkám s kultivovanými mladými lidmi a že je neurážím poznámkami o méněcennosti Slováků jako národa. Prostě - vrána k vráně sedá, tak se nedivte, že vy vnímáte jen hlupáky, kteří náhodou jsou taky Slováky.

7 1
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

23. 7. 2012 8:19
konečně někdo napsal pravdu

O naprosto stupidním pokřiku „Kdo neskáče není Čech". Jeden by se propadl hambou, že patří do této společnosti[>-]

0 0
možnosti
JZ

Josef Zelený

23. 7. 2012 8:29
Re: konečně někdo napsal pravdu

Ten výkřik stupidní opravdu je. Ale snad si nemyslíte, že fanoušci z jiných zemí jsou inteligentněší. Kultivovanost takových fanoušků, jako byli pánové Načeradec, Habásko starší a Habásko mladší, pokud jste četl Karla POláčka, sice existuje, ale je menšinová.

0 0
možnosti