Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

pravdokop

3. 7. 2008 3:57
výstižné!!!

Díky, pane redaktore. To je přesně i můj názor!R^R^R^

0 0
možnosti
ČB

Gropius

21. 6. 2008 9:24
Nesouhlasím.

Brückner jako trenér samozřejmě nějaké mouchy měl, ale naši hráči v klubech po Euru 2004 ustoupili ze slávy a to se projevilo i v repre. Že jsme se probojovávali na závěrečné turnaje jako samozřejmost neberu. Fotbal jsem začal sledovat okolo r. 1982 - v osmdesátých letech jsme si kromě ME 80 neškrtli.

0 0
možnosti
PN

nadrchalp

20. 6. 2008 12:50
Clanek - totalni nesmysl

Tak jsem se uz dlouho nezasmal.... ten clovek vubec nevi, co pise... mozna ani nevi, co je fotbal RvRvRv a navic pise tady pro iDnes? Jeste ze je to jenom blog a nekdo se potrebuje vypsat :-©

0 0
možnosti
VP

Profík

18. 6. 2008 10:16
Byli jsme 3 x za sebou na turnajích

Suma sumárum: Neberme jako samozřejmost, že hrajeme na ME nebo MS. Dřív to tak nebývalo a nemusí to tak dopadat znovu ani teď. A své by vám o tom mohli říci i Holanďani nebo Angličani. Určitě je úspěch, že jsme hráli 3x za sebou na velkých turnajích. Byť výkonnost na nich šla postupně z kopce. Není už tedy pochyb, že Brückner se opotřeboval a je třeba nová krev -- anebo reforma celého fotbalového hnutí u nás, jak říká tréňa?

0 0
možnosti
VP

Profík

18. 6. 2008 10:13
Byli jsme 3 x za sebou na turnajích

No a poslední kvalda je skoro zázrak. Nedvěd a Poborský skončili, Baroš šel výkonnostně dolů, Koller se v klubech trápil. Kulič zazářil a pohasl. Naštěstí máme stabilní obranu, Čecha, Rosického a Sionka a zbytek se nějak poslepoval. I když první polovina kvaldy končila skoro krizí, mužstvo si přeci jen "sedlo" a začalo hrát dobře. I tady bych trenérovu práci ocenil. Nominace byla opět poněkud podivná, ale hlavně byla podivná nominace na zápasy, taktika, koučing i střídání. Tohle nikdy předtím nebylo tak markantní a tenhle turnaj beru jako velký krach. Protože pokud jsme v předcházejících turnajích (i za Chovance) neměli na Francouze, Holanďany, Ghanu nebo Itálii, stálo letos proti nám jen silné, ale hratelné Portugalsko. Prohra s Turky mi připomíná čtyři roky starou prohru s Řeky, ale na těmi jsme nevedli 2:0. Takže opět, za kvaldu dík, ale za turnaj už rozhodně ne.

0 0
možnosti
VP

Profík

18. 6. 2008 9:48
Byli jsme 3 x za sebou na turnajích

2. A pak nemohl/nechtěl reprezentovat Pavel Nedvěd a Karel Poborský měl v druhé části kvalifikace problémy s formou. Šmicer byl neustále zraněný. Přesto jsme na druhé místo v kvalifikační skupině dosáhli a zpět v nejsilnější sestavě jsme v baráži nedali Norům šanci. Na MS 2006 jsme zaslouženě postoupili. Po prvním výborném zápase ale přišly dvě studené sprchy a jelo se domů. Příčiny: Nominace hráčů po zranění a/nebo bez formy: Lokvenc, Poborský. Zranění: Koller, Baroš (Takže jsme hráli prakticky bez útoku jako Hřebík proti Thunu). Nedisciplinovanost (Polák). A pokud chtěl Bruckner vymyslet na Ghanu nějakou speciální taktiku, žalostně selhal, protože to byl nářez a jen díky Čechovi jsme dostali jen 2 góly. Takže za kvaldu rozhodně díky, za turnaj bych si to rozmýšlel.

0 0
možnosti
VP

Profík

18. 6. 2008 9:38
Byli jsme 3 x za sebou na turnajích

1. Kdo po propadáku v kvalifikaci na MS 2002 čekal, že vyhrajeme kvalifikační skupinu, kde byli i Holanďani? Repre se vzdali Berger a Řepka, Nedvěd a Poborský byli za své výkony kritizováni. Po výborné hře na turnaji jsme se dostali do semifinále, kde jsme bohužel podlehli Řecku. Příčiny bych viděl 4: podcenění Řeků, špatná střídání (resp. jejich absence), zranění Pavla Nedvěda v zápase, náš kamarád rozhodčí Collina. Přesto si myslím, že ME 2004 byl velký úspěch a trenér k němu přispěl nemalou měrou. Zde za co děkovat rozhodně je.

0 0
možnosti
VP

Profík

18. 6. 2008 10:02
Re: Byli jsme 3 x za sebou na turnajích

A protože tenhle server funguje pěkně nespolehlivě, a já přišel o dlouhý příspěvek, už na to kašlu.

0 0
možnosti
WP

Wes Parmalee

18. 6. 2008 8:13
Brückner

Zůstala po něm pachuť, stařecký puch a spálená země...

0 0
možnosti
RO

opeth

17. 6. 2008 18:12
koller a bruckner

to je vtipne jak si nekteri stezuji na to, ze bruckner hral pouze na kollera, a pak se najdou taci, kteri nadavaji na brucknera proto, ze proti portugalsku sel koller do hry az NAKONCI utkani a nehral odzacatku. tak si to ujasnete, znalci kritici profici :)

myslim, ze se nam po brucknerovi bude jeste styskat a budeme ho prosit at se vrati. uvidite.:-P

0 0
možnosti
A

aqarista

17. 6. 2008 17:04
vidim to tak

že trenér je zodpovědný za výsledek týmu,k dispozici má hráče které si vybere a které může a nemusí poslat na hřiště.Tento výběr potěšil postupem na euro,ale přiznejme si že top evropa je výkony trochu

jinde,proto tam hrajeme s tolika záložníky.Jinak bychom sice měli 2 útočníky,ale bída za nima.Trenér to moc dobře ví,ale nemůže říct,že Polák a spol jsou slabší.Počkejme si hodnocením na výsledky jeho nástupce.[>-]

0 0
možnosti