Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

důchodce

11. 10. 2008 16:09
Souhlasím s autorem

Od r. '89 jsem vždy volil (OF) později ODS. Ovšem po onom hnusném svinstvu, eufemisticky nazvaném "opoziční smlouva" jsem s volením i ODS skončil. Na to kupčení s hlasy, které nám při poslední příležitosti předváděl Kalousek, Paroubek, Topolánek i Bursík a jejich poskoci můj hlas nepotřebují. A proto jim ho nedám, protože přetahování a kupování opozičních hlasů stejně nakonec vytvoří jiné poměry ve Sněmovně.  Právě proto, že mi na tom všem záleží.

0 0
možnosti

TloolT

11. 10. 2008 15:22
tím že nejdete k volbám

dáváte najevo jen jedinou věc - že vám na výsledku nezáleží. To je vaše volba, a nic proti ní nemám, ale nesnažte se to předkládat jako pasivní odpor. Pasivní odpor by byla třeba demonstrace před volební místností.

0 0
možnosti

lunak

11. 10. 2008 15:35
Re: tím že nejdete k volbám

Rád bych k volbám šel, ale neznám politický subjekt, který by alespoň přibližně vyhovoval mé názorové platformě. Možná pouze ve středočeském kraji, nevím, ale profily kandidátů se mi vrší v poštovní schránce a nula od nuly pošla....

0 0
možnosti

mysak_25

11. 10. 2008 14:46
No

jo,ale kdyz nepujdem k volbam,davame tak pasivne hlas komancum,protoze nasi dedove a babicky maji prikladnou volicskou disciplinu.

0 0
možnosti

lunak

11. 10. 2008 14:50
Re: No

To je ale už opravdu ohraná písnička! navíc neznám tolik dědů a babiček, kteří by volili právě komunisty. Nebo ti vaši jó? Jak vyplývá ze článku, zase tak propastný rozdíl mezi KSČM, ODS či ČSSD, popřípadě Zelenými a KDU-ČSL ani není, takže třeba nebudu volit komunisty a stejně pořád se brodím v blátě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2058x
Za bolševiků vězeň. Dnes důchodce. Několik let "po sametu" jsem pracoval jako redaktor. Stavím a repasuji také počítače.
Nikdy se nesmířím s různými kšeftaři v politice, a tak často pluji proti proudu.
Demokratická společnost nemůže být organizovaná shora, ale přesně opačně. Příkladem je Švýcarsko.

Seznam rubrik