Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

flavy

13. 5. 2009 11:41
Českomoravský fotbalový svaz? :)))

to je ta solidní instituce, jejímž jménem mám být přesvědčený o transparentním využití mnou darovaných peněz?:))) Tak to asi ne, „jestli mi jako rozumíš?“. S těmahle jdete tomu štěstíčku naproti?  Mhmmm, Zounar, to je osobnost, to bude možná i celebrita, ten je jasnou zárukou, že to bude fér.

Po pravdě, já už ty sbírky také „nemůžu“. Jedině cílenou adresnou pomoc. Zhruba se stejnými pocity – viz. Velká hlava níže. Vaši argumentaci chápu a souhlasím, že je to úplně jiné pivo.

Takových produktů, kdy mi někdo prodává charitu, je přehršel. Vyznat se v nich, odzkoušet, zkontrolovat, zabere čas, který tomu nechci věnovat. Už jenom skutečnost, že někdo dokáže zpronevěřit charitu, mne odrazuje.

Věřím Vám, že to není Váš případ. Přeji hodně štěstí.

0 0
možnosti
MM

uz jsem tady taky

13. 5. 2009 13:43
Re: Českomoravský fotbalový svaz? :)))

Ohledně pochybnosti o ČMFS nejsme ve sporu, ani různé celebrity pro mě nejsou tou zárukou. Tou je pro mě Liga proti rakovině, s tou žádné aféry a zpronevěry spojeny nejsou, té docela věřím že má ve využití nasbíraných peněz čistý štít. Všechno ostatní je zdrojem propagace a veřejného zájmu, když už naši kopálisti a jejich fanoušci stojí za ..., tak ať aspoň pomohou občas dobré věci, a to se tady děje.

0 0
možnosti
OU

13. 5. 2009 9:10
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MM

uz jsem tady taky

13. 5. 2009 9:14
Re: .....

Záleží na osobním přístupu, kolegyně se loni i předloni stavila za ředitelem firmy, kde pracuje, a ten bez mrknutí oka vsunul do kasy pokaždé tisícovku. Není každý bohatý škudlil a každý chudý altruista, toho bych se nebál.

0 0
možnosti
VH-VAF

Velká hlava - vědec a filozof

13. 5. 2009 9:02
nasRááth

ano, 20,- mě nezruinuje, klidně je hodím do kanálu, nebo si dám o pivo víc. V ČR, kde je půlka lidí dle toho, že si myslí, "zdroje jsou" dementní žádný druh žebroty podporovat nebudu. Od dob, kdy se na středočeském hejtmanství usídlil fuhrer jsem zrušil obě padesátikoruny, které jsem měsíčně posílal z konta. Takže ještě jednou naSRÁTH.

(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti