Chcete být Superhrdinové?

Jaké to je být superhrdinou? Bránit své město, bojovat se zločinem a chránit životy obyčejných lidí? Vaše děti mají jedinečnou možnost si to vyzkoušet. Jak?

Letní tábor 2013 BojanovArchiv PS Tažní ptáci

Mají možnost vydat se s námi na již 26. tábor turistického oddílu Černý delfín z Brna (http://pstp.jmpionyr.cz). Čeká na ně kolektiv příjemných, kvalifikovaných a zkušených vedoucích, noví kamarádi a hlavně spousta dobrodružství, zábavy, her a soutěží, výletů a zajímavých dovedností. Naučí se pracovat s mapou, vázat uzly, střílet z luku a ze vzduchovky, pracovat se sekerou a pilou, rozdělávat oheň a mnoho dalšího.

Táboříme na slunné louce uprostřed lesa, v čistém prostředí Vysočiny, nedaleko Křižanova. V blízkosti tábora máme rybník s možností koupání. Abychom zajistili bezpečí a pohodu Vašich dětí, na tábor s námi jezdí 2-3 kvalifikovaní zdravotníci, výborné jídlo vaří zkušená kuchařka, oddíly vedou naši kvalifikovaní vedoucí. Hlavní vedoucí tábora absolvoval školení akreditované MŠMT stejně tak jako zdravotník. Celý tým pracuje s dětmi celoročně v našem oddíle.

Navštivte webové stránky našeho tábora, kde se dozvíte všechny potřebné informace, můžete si prohlédnout fotky z předchozích našich akcí a táborů a také zde můžete své dítě na náš tábor rovnou přihlásit. Těšíme se na Vás i Vaše děti.

Autor: Milan Matyáš | neděle 14.4.2013 9:02 | karma článku: 0 | přečteno: 56x
  • Další články autora

Milan Matyáš

Zklamals Přemysle

24.3.2010 v 14:20 | Karma: 27,46

Milan Matyáš

Zimní fotografické ohlédnutí

11.3.2010 v 11:35 | Karma: 13,44