Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J22a18n 90R84á26ž

26. 5. 2013 9:12

Chápu, že pan Jančík je pro pražáky symbol všeho zlého v ODS,ale mně je jeho osoba,co by komunálního 'zloducha" pro tuto chvíli šuma fuk! Nejsem Pražák.

Takže Kartma! Jeho analýza je , podle mne, přesná.

P.S.  Nebylo by lepší diskutovat o obsahu článku,tedy v čem autor popsal podstatu odstavení Svobodova křídla ODS od moci v Praze přesně,popřípadě oponenti ať nám sdělí kde se, dle jejich názoru,  mýlí?

1 0
možnosti
Foto

Většinu komentujících odpuzuje již jen foto autora, reakce vesměs negativní a převládá udivení nad tím, že není zavřený a má odvahu-žaludek se takhle prezentovat.

A reakce autora? Žádná. Možná z toho má dokonce srandu a baví se tím.

Ani bych se nedivil.

Fuj. Rv

1 0
možnosti
NO

v kriminale maji net? Aha, to je modrosoudruh z pepikova, tak nic :-)EUR^

1 0
možnosti
BP

... aneb pražská galerka se začala rvát o čím dál více ohlodanou kost

3 0
možnosti
JAN

Je to tu elita blogerů - Rath, Jakl, a teď tenhle chlapec, to je nádhera, píše se rok 2013 V

1 1
možnosti
VS

Jančík?!? Ani jsem nenašel odvahu, to číst...a vlastně ani můj žaludek by to neunesl a znečistil by asi PC...Všude jinde by tento člověk dávno seděl ve vězení, nebo chodil kanálama...U nas je na svobodě a ještě slintá svoje blitky na internetu8-o8-o;-ORv!

4 2
možnosti
DZ

Jako občan Prahy 5 říkám....Jančíka už nikdy!!!

3 0
možnosti
RH

Dočetl jsem jenom k tomu ,,slizkému hadovi", pak jsem se rozřehtal;-D;-D;-D

3 0
možnosti
EB

K Bémovi a jeho článku 

Politika dosavadního vedení Prahy byla "potěmkiádou".

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/pavel-bem.php?itemid=20028

se přidává Jančík..... to už asi nebude náhoda, ale nějaká záměrná kampaň jak se kmotři chtějí zdánlivě očistit - tím že zkritizuji ty co je vystřídali u vesla. 

Ale pozor - zdání klame, kmotři to nikdy z ruky úplně nepustili, Svoboda sice navenek formálně vládl, ale chapadly chootnice byl omotán tak, že víc než sem tam nějaký kousek neodsekl, ač možná i chtěl. Na to byl příliš osamocen a sláb, srab Nečas mu nijak nepomohl. Už aby ODS odešla do věčných lovišť, to jest pod 5% práh vstupu do parlamentu a ČSSD brzy nato taky. Teprve pak může začít nějaká obroda, OPRAVDOVÁ REKONSTRUKCE STÁTU. S těmito dvěma stranami ne.... Ostatně - Liberecký kraj je jediným světlým příkladem, že to jde i bez nich - vládne tam Koalice Starostové + Změna (Zelení)! Jen houšť.

1 0
možnosti
Foto

Vy tedy máte hroší kůži. A zcela evidentně máte z popisovaného vývoje škodolibou radost, ačkoliv vás měla ODS vykopnout už dávno a jen se s vámi pošpinila.

CO se týká popisu situace, jistě se jedná o vám známé prostředí, nicméně ani to jste neudělal moc kvalitně.

Jste naprosto bezskrupulózní osoba a měl byste zalézt do kouta a nevystrkovat hlavu.

Snad bude takto o vás na několik let postaráno.

7 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik