Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že by ODS měli spasit takoví lidé jako Milan Jančík a Boris Šťastný? No, potěš pánbůh!

4 0
možnosti
BP

Myslím si,že pro společnost je přínosné,pokud si současní i emeritní bafuňáři z ODS myslí,že příčiny agónie ODS jsou ve špatném politickém marketingu.Dám Vám za darmo radu - zkuste zvážit,jestli za tím nejsou Ouličtí,Šulcové,Kittlové,Cabrnochové,Nováci,Burgermaistrové,Mackové a celá další kamarilla defraudantů,malverzantů a odkláněčů se stranickou knížkou modrého fógla ...

4 0
možnosti
JK

Dobrý den,Milane.

Souhlasím s tím, co jsi napsal, ale slíbil si, že to zveřejníš spíše.  J.K :-)

1 1
možnosti
VH

Nechci se ODS zastávat, máte ve svém rozboru pravdu. Jen v jednom asi chybujete:  ta amnestie jistě kandidátu ODS uškodila (a bude škodit nějakou dobu i ODS samotné). Pan Klaus je totiž s ODS ideově svázán (respektive ODS s ním). Byla to ODS, která protlačila (to slovo mně připomíná denní činnost na WC) za nechutných tahanic a podezřelých obchodů pana Klause na prezidentský stolec. Takže obdobně nechutná amnestie nutně padá na její hlavu. A tím i na hlavy jejích kandidátů na cokoliv.  (I když panu Sobotkovi už možná hlasy ani ubrat nemohla - neměla z čeho).

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik