Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Jančíku, vzhledem k tomu, že o dění na pětce nemám jiný přehled než z tisku, nedokážu to posoudit. Jen mě štve, že tamní ODS importovala občana Prahy 5 "Rudlu" Blažka do čela ODS v Praze 7 a dějí se tam nyní velmi podivné kšefty. To jen na okraj. Ale zamyslel jste se někdy nad tím, proč jste tak nepopulární v celostátním měřítku? Jak to jen říci, aby mě cenzor nesmazal? Tak asi takhle: Většina lidí, která vás nezná, vidí velice otylého muže, který vypadá nesympaticky a vystupuje arogantně. A pak si řeknou, tak tenhle ztloustnul z našich daní. Ať chceme, anebo ne, politik by měl na veřejnost působit i svým zjevem. Přemýšlel jste někdy o tom? Což takhle si zasportovat a pár kil shodit?

0 1
možnosti
MJ

Dobrý podvečer, mate naprostou pravdu!! Tedy co se týká vizáže .. Situace se také za poslední mesice změnila.. Zhubnul jem 28 kilo .. Jen bych s Vami polemizoval o mé aroganci. Každý kdo mne zná osobně by Vám řekl pravý opak. Image bohužel v této zemi dělají média nikoliv výsledky prace. Pokud budete mít zájem můžeme někdy pohovořil u dobré kávy.  

Rudolfa Blažka  si hodnotit nedovolím, přece jen je to bývaly kolega. Ale každý má právo na názor.  Může politika podporovat a souhlasit s ním nebo jej i odsoudit..  Dekuji za Váš příspěvek..

2 0
možnosti
DS

Nj, to je ta řehole veřejného života... ;-) Vše je prostě veřejné a to včetně nepravd či zdánlivých banalit, které si žijí vlastní život dle scénáře "tiché pošty" - nikdy nevíte, co z toho vyleze. Každý, kdo touží být známým (ať už politik, či umělec), by si měl dopředu uvědomit, že z každého jeho "prdu" může vzniknout pořádná "kulička", to je holt riziko povolání. Řidič kamionu také začíná každý pracovní den vědomím, že se něco může přihodit, veřejné osoby by si na to pomalu mohly začít zvykat též.

Přeji příjemný den a více pravdy všem.

2 0
možnosti
JM

;-D Inu, drzé čelo je lepší, než poplužní dvůr.

2 0
možnosti
ZS

Nějak jste zapomněl na sochu Tarase Ševčenka ;-D

2 0
možnosti
MR

Kdybyste se držel kopyta, tak jste si toto mohl odpustit. V hudbě život Čechů. I Smetana měl stavitelské choutky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik