Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slovo od slova váš blog podepisuji pane Jančíku. Poslední dění v ÚSTR je hanebné až sprostě drzé ze strany socialistů, komunistů a jejich lidí. Jen je škoda, že vy jste v morální rovině nešel v rámci komunální politiky příkladem. Připusťte, že i takové nešvary, jako je klientelismus, korupce, nebo chcete-li zlodějina je také hnusným pozůstatkem minulé totality. Je to hanba vaše, rádoby by pravicových politiků, že totalitáři z ČSSD a KSČM získávají masovou podporu jednodušších spoluobčanů, kterých je, bohužel, vetšina... Ruku na srdce, jsou skutečně ODS, či TOP09 pravicovými stranami? Od kdy rizí pravice vykrádá státní rozpočet i kapsy daňových poplatníků? Odkdy zintenzivňuje státní regulace a rozšiřuje tak korupční prostor? A nebo od kdy rozprodává například obecní nemovitosti kamarádíčkům pod cenou, aby pak profitovala na tučném vejvaru? Shrnuto podtrženo - střídá se nám tu levice s ultralevicí a to je opravdu smutný stav. A vy, i když v tomto blogu svatou pravdu díte, jste k tomuto neutěšenému stavu notně přispěl...  .

0 0
možnosti

No pan Jančík je ten pravý, který by měl někoho poučovat. Měl by zalézt a být rád, že ještě není v base. Doufám, že budoucí historikové ho správně zařadí, mezi zloděje a korupčníky, kteří Praze jen škodili.

2 4
možnosti

Co provedl, pragovačko?

2 0
možnosti
Foto

Koho konkrétně zavraždili na potkání Gottwald a Zápotocký ??? A jakým nástrojem? Pérem?

2 7
možnosti
Foto

Já se domnívám, že ve srovnání s nynějšími politickými stranami a vaším stranickým kolegou Rudlou Blažkem byl Klement Gottwald úplné neviňátko...

4 4
možnosti

Nechtel byste pane Janciku radsi nekam zalezt a prestat otravovat vzduch? na radnici Prahy 5 jsme zatim zbavili Vas, ted uz pomalu i vsech smluv, ktere jste stihnul uzavrit. hriste na chrti zapasy uz nikdo nezbori a i kdyby, mame na vas na petce porad spoustu dalsich velmi spatnych a velmi hmotnych vzpominek. bohuzel cekat od vas kouska studu je nesmysl, takze proste jen jdete uz konecne do ...

2 1
možnosti

Komunisté na začátku 50. let se chovali přeci jeno drastičtěji než po r. 1956. Nelze tvrdit, že tu možnost dál neměli, v KLDR jsou pracovní tábory dodnes. V roce 1968 se dokonce snažili skloubit výhody tržního demokratického systému s marxizmem, naivně, nicméně v podstatě sami. Na jedné straně měli sice k tomu tlak občanů, na druhé straně existoval ale protitlak ze "spřáteleného" zahraničí.

2 1
možnosti
Foto

Ono i ten odboj se choval velmi drasticky. Ze západu to posílali zabíjet (Schramm, Váš).

1 2
možnosti
Foto

Bylo těch postižených málo nebo hodně, abychom ten systém směli nazývat totalitou!? Kolik svobody je potřeba, abychom mohli mluvit o svobodě nebo totalitě? Věřím, že i na to množství svobody se v rudoranžovém parlamentu schválí zákon.

2 2
možnosti
Foto

To fakt problém. V KSČ byl organizován milion lidí, ti všichni se účastnili,  nebo alespoń mohli účastnit tvorby politiky a výběru kádrů.

Dnes je ve všech politických stranách organizováno  třeba 100 tis lidí celkem. Nezdá se vám, že ten první systém je možné považovat za demokratičtější, nebo alespoň méně totalitní, než druhý.

1 3
možnosti
Foto

Nojo. Budou to buď geny, nebo staré známé "Větší Uhl učí menšího orat".

3 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik