Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K sociálnímu systému - to, co popisujete, nemusí být pravicové, řekl bych, že 97 % lidí si myslí, že by dávky měli dostávat jen potřební, že jo, ale nějak se pořád nedaří toho docílit.

Pasáž o zdravotnictví je dosti neurčitá, nechtěl jste tam napsat, že by měly být větší poplatky? Asi ano, jenže to už nezní tak pravicově, přece pravice nezvedá daně a nezavádí nebo nezvyšuje jakékoli poplatky a regulace (regulační poplatek..) je pro pravici sprosté slovo.

Je to složité, ale jak už tu někdo napsal - ideály jsou hezké, ale nerealizovatelné.

0 0
možnosti
MK

Nepotřebujeme zákoník práce, vše vyřeší smlouva se zaměstanavatelem?

Tak to díky, jako zaměstnanec abych si najal právníka a jako zaměstnavatel, bych nedělal nic jiného než připravoval smlouvy. Smlouva namísto jedné strany na padesát, ale jistě by to potěšilo spousty agentur co by se tím začaly živit.

2 0
možnosti

Nikdo už neví, že zákoník práce vyšel z praxe neustále se opakujících soudních kauz, aby zabránil nákladům s tím spojených.

0 0
možnosti
Foto

Ocenil bych odkaz na Vaše návrhy v tomto duchu uvnitř ODS v posledních pár letech. Texty Vámi předložených hlasovatelných návrhů a jak to dopadlo. ;-)

1 0
možnosti
OS

A protože je pravicová politika tak jasná, jednoduchá a jedině správná, daří se ji ve většině států světa včetně ČR s takovými úspěchy realizovat. Ostatně, svědčí o tom i široká podpora, kterou pravicové vlády u svých občanů mají.

Že to, co dělají není košer pravicové? Jestli ono to není navlas stejné, jako s jinými ideály - jsou pěkné, ale nerealizovatelné.

0 0
možnosti

Pane Jančíku, pane Jančíku, já se nedivím, kde je ODS či TOP s takovýmito členy. Co je pravice, máte jen našprtáno rychlokursem z rychlopříruček a rozvedeno na úrovni Vašeho uvažování. Ostatně svou pověst jste dokonale potvrdil. Zodpovědnost, jež jedním z praporů skutečné pravice jsem u Vás nenašel ale ani jedenkrát o ostatních kamenech ani nemluvě. Vy jste typický příklad toho, čemu říkám pravičák z úleku - jinak pravičák z módy. A tu karmu, tu jsem Vám tam střelil za odvahu, s níž se takto otevřeně obnažujete.

1 1
možnosti

Ono u Vás pane Jančíku bude nejspí sedět pravičák za účelem. nebyl jsem dostatečně přesný, omlouvám se Vám.

1 0
možnosti

Jak někdo může po aféře s metylalkoholem si myslet, že zdraví je individuální věcí občana, tak to nechápu.

Stejně tak nechápu, proč by právnická a fyzická osoba měly být zdaněny stejnou sazbou?  Právnické osoby jsou něčím jiným, ručí za dluhy pouze do výše vkladu. Až na jednu výjimku samozřejmě.

0 0
možnosti

aktualizujte si informace o ručení podnikatelských subjektů

0 0
možnosti
JH

J65a93n 21H65o27r19a

2. 11. 2012 18:11

Ani jsem to nečetl, tihle Jančíkové, Paroubkové, Ráthove a další by měli raději zpytovat svědomí a moc na sebe neupozorňovat. Spíš mi z toho čouhá jako sláma z bot jejich neschopnost uživit se mimo státní prs.

8 1
možnosti
PM

P27e52t90r 43M70a97n

2. 11. 2012 19:15

to jste tedy lišák !

1 1
možnosti
VV

Ještě by bylo dobré zrušit ministerstvo obrany a ministerstvo spravedlnosti.To první po zkušenostech minulých desetiletí, a to druhé by nahradila třeba výkonná rada ODS.

8 0
možnosti
ZB

Musím konstatovat, že se ztotožňuji s programem pravicové strany, který autor článku vypracoval. Je jen škoda, že sám autor se tímto programem sám v minulosti neřídil.

7 3
možnosti
PM

P72e88t64r 15M93a55n

2. 11. 2012 19:16

můžete dát příklad, který znáte jinak než z Blesku

0 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik