Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

(Ne)vážený pane Jančíku,

tak jsem si vás přečetl a nevím... Nevím, co s vámi. 

Jste zkušený politik a samozřejmě moc dobře víte, že pokud nepromluví druhá strana, myslím v procesu "odklánění", tak se  takový úkon nedá v podstatě prokázat. To je, domnívám se, vaše situace. Zůstávají pak jen pochybnosti, nejasnosti, podivné investice a mnoho dalších ??.

Mám tím na mysli podivné prodeje obecního majetku, podivnosti při správě svěřeného majetku, "zajímavé" společnosti přiživující se na obecních financích s nimiž (ne)zodpovědní zastupitelé i nevolení nakládají jako s vlastními a hrají si na mocipány.

Sám víte, jak těžko se takové podivnosti prokazují, zejména když jsou přikrývány mlhou nedostatku dokladů, slabé paměti a neochotné spolupráce spojené s vydatnou ochotou se příliš nepřetížit při objasňování zatemnělých záležitostí.

Vy jste jistě čistý jako lílium, na ničem jste se nepodílel. Byl jste zcela neprávem odstaven ze své funkce, sice při smutných volbách jste byl zachráněn odstoupením soukmenovce, abyste z posledního místa mohl být dále starostou, jenže závist a nenávist politováníhodných ubožáků a blbců vás pronásledovala a zcela neoprávněně a nezaslouženě jste byl odstaven od starostenského křesílka. Vždyť vše bylo tak transparentní, jak prodej pozemků bývalého nádraží, tak financování údržby bytového fondu a všechny další činnosti na nichž jste se podílel a které jste  jako starosta vždy transparentně a s naprosto čistým.. jak se to říká...aha, svědomím prováděl. Je mi vás líto, chudáčku, takhle ošklivě s vámi zacházeli. To je nespravedlivé, fuj a hanba všem pomlouvačům. Vždyť vy jste se vždy obhájil a tak tomu bude i nadále. Vždyť pro vás jistě není problém zveřejnit  celou kompletní dokumentaci kolem prodeje pozemků bývalého nádraží, či jiné vám vyčítané kauzy, že? Určitě to klidně vyvěsíte na web, vždyť jste tak čistý, že ano??  Pokud však znovu nějakou nevyjasněnou kauzu otevřete, rád s ostatními nahlédne jakýsi politováníhodný hlupák či blb Pavel Macháček.

5 1
možnosti
Foto

Pan Jančík je původním povoláním operní pěvec, což je mi jako milovníkovi opery sympatické. Posuzování jeho činnosti ve funkci starosty nechám povolanějším.

2 5
možnosti
MS

Mohl byste mi sdělit, co bylo na mém příspěvku nekorektního a jakým způsobem jsem vás napadal? Dávám ho tady znovu v plném znění:

 

"Tady snad nejde jen o to, zda daná obchodní společnost bude usilovat o státní zakázky, ale také o to, že anonymní akcie jsou ideálním prostředkem ke korupci. Korupčník, který je získal jako formu úplatku, nemusí nikomu nic zdůvodňovat, protože nikdo neví, že je vlastní. Dá se s nimi určitě i nádherně kšeftovat. Je zajímavé, že hned zkraje 90.let stát ze stejných důvodů "zatrhl" běžným občanům vkladní knížky na doručitele, ale v případě anonymních akcií, kde jde zpravidla o mnohem větší peníze, je stát nezvykle tolerantní."

 

Že jste některá má tvrzení vztáhl na sebe, je jenom  v á š  problém. Takže příště si výrazy "Hlupák? Hulvát? Nezdvořák? Nevzdělanec? Obyčejné hovado?" laskavě vetkněte za klobouk.

4 0
možnosti
Foto

Osobně pochybuji...že peníze "rozdělované" ve veřejných zakázkách v obcích...jsou problém :)

5 0
možnosti
JP

no, jak jsem tak cetl ten vycet jmen v clanku, pak bych to bral spise jako pochvalu, nez cokoliv jineho ... uprimne me desi predstava, ze napriklad takovy wagner nebo machacek by se mnou mohl v necem souhlasit ;-)

1 4
možnosti
Foto

Buďte klidný, jste v "dobré" společnosti. :-P

4 0
možnosti

Dík za sebereflexi, pane Jančíku, od vás bych ji ani nečekal. V poslední větě prvního odstavce jste se ovšem popsal přesně. R^

5 0
možnosti
DS

...vítejte ve "skutečném" světě, pane Jančíku! Překvapuje mne, že Vás to překvapuje - vždyť diskuze jen odráží tu realitu, ve které my každodenně žijeme! Denně jsme ve stejném duchu konfrontováni v televizi, novinách, rádiích. Stejně nevybíravě jsme napadáni v MHD, ve frontách u pokladen, občas na úřadech, institucích, ve školách, v zaměstnání - lidmi, kteří sami o mnoho rozumu navíc nepobrali, zato ale jsou více slyšet či mají větší pravomoci (velmi pěkný vzorek lze nalézt i v PS) a tak toho využívají.

Čím více jsou totiž lidi drceni finanční i sociální nejistotou; čím méně mají prostředků a času na vlastní činnosti a hobby; čím více se naši vyvolení mocipáni mezi sebou hádají o z prdu kuličku a zadními vrátky vynáší náš pracně vydělaný majetek (aniž by sami kdy pracovali), tím více je běžný člověk frustrovaný a svou frustraci si "léčí" agresivitou. Dokud se lidem ty okovy trochu neuvolní, jejich frustrace se bude zvyšovat a logicky pak bude narůstat i agresivita. Jenže s uvolněním okovů běžný diskutér nic nezmůže, že (pokud se nerozhodne emigrovat, samozřejmě - i když už pomalu ani není kam...)

V otázce anonymních akcií s Vámi souhlasím.

Hezký den!

1 6
možnosti
TA

Nečetl jsem celý příspěvek, nicméně už od přečtení jeho názvu jsem věděl, že Vám musím poslat odkaz na toto video. 

http://www.youtube.com/watch?v=Re1uQ_K1v24

Přeji hezký zbytek dne :-)

0 5
možnosti
HP

Jó pro pravdu se každej zlobí :-P 

PS: když už jste si potřeboval ulevit na téma "zlí diskutéři", mohl jste vyjmenovat všechny. Nebo snad ti dva další měli pravdu? ;-)

4 1
možnosti
JB

Další která nepochybně ví kde se nalézá pravda.

0 4
možnosti
KF

... a není zajímavé, že se těch osm mužů v předchozí diskusi tak vzácně shodlo? ;-D

8 0
možnosti
Foto

A proč myslíte, že to napsal? ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik