Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sudeťáckého džina z lahve vypustil pan Schwarzenberg osobně, a to odpovědí na neutrální a očekávatelnou otázku pana Moravce. 

Je s podivem, že tak zkušený politik a navíc ministr zahraničních věcí nedovedl odpovědět diplomatičtěji. 

Kdyby Zeman jeho výroky zahrával do autu (= zametl pod koberec), uškodil by sám sobě.

2 5
možnosti
Foto

Je dobře, že se nám pan K.S. odkopal svým myšlením dřív, než se stal prezidentem. Kartu o sudeťákách rozehrál pan Moravec. Pan Zeman jen využil příležitosti, na kterou panu Moravcovi skočil pan K.S. Volby nejsou žádné peříčko, zvítězí ten lepší a tak se také stalo.;-D

2 4
možnosti

Zvítězí ten kterému uvěří větší část národa. Ano, jediný kdo se odkopal jsou občané této republiky:)

7 0
možnosti
Foto

Co se to stalo? Já musím s panem Jančíkem souhlasit!

4 0
možnosti

Ten vyraz kreativnich mi nesedi stejne jako prirazeni celebrita. Oba pojmy se s osobami

se kterymi je to u nas spojovano hodne miji.

1 0
možnosti

Nreřekl bych, že Zeman se dopustil nějaké protiněmecké vlny. Jeho slova byla překroucena Schwarzenbergovým táborem, který už nevěděl, čeho by se chytil, a tak udělal tohle. Němci to odpapouškovali, protože to je v lidské přirozenosti vždy si vybrat to, co se hodí příslušnému člověku nebo národu.

Za problémy, které tím naší zemi vzniknou, mohou lidé kolem Schwarzenberga. To oni nalepili na protikandidáta tuto nálepku a nestarali se o to, že ji nalepují na celýá národ.

5 6
možnosti

Mluvit o překrucování slov a být voličem MZ ... Já fakt nevím jestli to označit za nedostatek intelektu nebo drzost...

6 4
možnosti

"jeho protiněmeckou a protirakouskou kampaň" : autore, můžete být konkrétní a uvést, co máte na mysli? A nebo se řídíte tím, co napíše postbolševický německy píšící redaktůrek?

5 5
možnosti

Podívejte se na komentáře německ´ho a rakouského tisku na zvolení MZ. Tam naleznete i odpověď na svou otázku. Pokud budete chtít.

5 3
možnosti

Pane Jančíku, v tomhle blogu je mnoo moudréhoR^

3 2
možnosti
Foto

Autore blogu, vám lumpárny rovněž koukají z očí. Vzpomínám na nevinné až prostoduché tváře politiků z roku 1990, když vidím ty dnešní prohnané až zločinné.

8 1
možnosti
Foto

Pane bývalý starosto Prahy 5, jste vedle skoro ve všem. Pravice, které jste členem, není schopna v tomhle státě téměř ničeho, natož dodat do voleb věrohodného a silného kandidáta. Je také velmi potěšující, že Češi (což Pražáci asi nejsou) chtějí, aspoň ve většině, na českém hradě Čecha, tak jako například Slováci chtějí Slováka a ne Maďara. Nechutnou kampaň s omladinou započal ve druhém kole Schwarzenberg, Zeman mu to dal patřičně vyžrat, a navíc měl pravdu.

7 7
možnosti
Foto

kampaní s omladinou neurážel a neshazoval soupeře.

3 5
možnosti

Asi mu to vítězství stálo za to. Zároveň vyslal jasný signál, že je schopen jakéhokoliv svinstva, pokud mu někdo sáhne na jeho presidentskou židli.RvRvRv

7 8
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik