Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J50a72n 63R31á20ž

4. 3. 2013 23:11

Škoda,pane Jančíku, že se neudržíte a ve chvíli, kdy je lepší,jak pro ODS,tak i pro Vás osobně mlčet, žvaníte!

5 0
možnosti
MS

Tady snad nejde jen o to, zda daná obchodní společnost bude usilovat o státní zakázky, ale také o to, že anonymní akcie jsou ideálním prostředkem ke korupci. Korupčník, který je získal jako formu úplatku, nemusí nikomu nic zdůvodňovat, protože nikdo neví, že je vlastní. Dá se s nimi určitě i nádherně kšeftovat. Je zajímavé, že hned zkraje 90.let stát ze stejných důvodů "zatrhl" běžným občanům vkladní knížky na doručitele, ale v případě anonymních akcií, kde jde zpravidla o mnohem větší peníze, je stát nezvykle tolerantní. :-P

10 0
možnosti
Foto

P67e59t78r 33U25g14r54i73n

4. 3. 2013 12:38

No, Češi ocůrají snad všechno! Jste toho dobrým příkladem. Anonymní akcie jsou mi celkem jedno a v jedné věci máte svatou pravdu: Čím více se přerozděluje, tím více se krade, však to z ouřadu na vlastní kůži znáte! To co bych ale já rád viděl jsou majetková přiznání a začal bych u Vás a následovala by Vaše rodina a kámoši. To co by nebylo přiznáno, propadlo by státu! Majetek neodpovídá příjmům v širší rodině nebo u kámošů? Hmm ... tak do trenek! A teď budou řvát pravičáci, že je to nehoráznost, ale řeknu Vám na rovinu, že ten kdo poctivě získal, nebude mít problém přiznat svůj majetek. Jsem konzervativně smýšlející člověk, který zastává pravicové hodnoty svobody a minimálního státu a neměl bych problém podat majetkové přiznání a že by bylo co vyplňovat! Legálně a poctivě sem nabyl a tak není důvodu se o majetek bát, když mám čisté svědomí! Můžete toto o sobě říci i Vy, pane Jančíku???!!!

10 0
možnosti
PW

Všichni co jsou proti anonýmním akciím jsou levičáci a chtějí komunismus. Tak to Řekl prezident Klaus a basta! :-)

5 1
možnosti
Foto

Zloděj křičí: Chyťte zloděje!

A nebo už si někteří v ODS nahrabali dost a začnou si hrát na "pravičáky"?

Nemilý autore, zahrabte  se pod zem a nevylézejte - za ty vaše lumpárny!! Jenže vy máte  hroší kůži a žádný stud necítíte. Tohle je tedy to vámi propagované "pravičáctví".

Cenzura nedovolí spravedlivě vyjádřit míru mého rozhořčení, když podobná osoba napíše burcující článek.

FUJ!! Zvedá se mi žaludek.

8 2
možnosti
JM

Vy se těch akcií tak zastáváte, že se mi skoro chce věřit, že máte nějaké doma ve "štrozoku". I to, jak obejít zákon už máte nastudované... Asi to ještě někam dotáhnete ;-D

8 2
možnosti
PW

Taky si myslím, že je to umělý problém. Vždyť zrušení chtějí levičáci, soudci, policie, státní zástupci, finanční úřady a další, kteří mají podezření na podvody s výběrovým řízením, daňovými úniky apod.  Jančík, Řebíček, Pitr, Bém a tisícovka dalších čestných a poctivých lidí, podporovaných ODS jsou zásadně proti! Za jejich statečnost v boji proti omezování svobod jim patří dík a vyznamenání od Klause. :-):-)

7 0
možnosti
JM

ježišmarjá, co si ta kreatura dovolí? On už snad vylezl z kanálu?

8 1
možnosti

Pozor, potrefená husa se ozvala...:-/

9 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik