Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

O potrefených husách, to znáte?:-/

3 0
možnosti
Foto

Takže nás p. Klaus upozornil amnestií, že je u nás něco shnilého.

Od člověka, který je 22 let  čelným představitelem našeho státu to docela zaujme.

Pan Klaus se toho asi v politice naučil mnohem méně, než jsem si myslel. Anebo se spíš chová stále stejně.

....

Jeho výrok, že nezná černé peníze je známý. V 90. letech unikaly miliardy na spotřební dani z LTO. Několik let se to tiše dělo, pak o tom dva roky psaly všechny deníky. Klaus byl v tu dobu ministrem financí a předsedou vlády.

... Všichni občané díky sdělovacím prostředkům věděli, že stačí drobná úprava v zákoně a miliardové úniky spotřební daně skončí. Trvalo to tuším šest let. ... Za amnestii bych Klausovy odebral titul profesora ekonomie. Anebo doplnil - profesor šedé ekonomiky

6 1
možnosti
FK

Ať...ať...ať... ať...R^

0 3
možnosti
BP

ano,ano - každý,kdo má Vaše vidění světa musí tuto amnestii nejen pochopit,ale i velebit.Prostě pan profesor je starý lišák,patřičným orgánům dal přátelský štulec zcela v intencích svého vytříbeného smyslu pro humor - jsme přeci všichni slované,někteří z nás umí hezky zpívat a rádi jezdíme na golf do Dubaje ...

3 2
možnosti
FK

" rádi jezdíme na golf do Dubaje ":  a jiní k moři do Chorvatska! Nevidím v tom ten nejmenší rozdíl. Snad jenom v kilometrech.  Kačka sem, kačka tam. /Ne Jau jau, i když ta taky. Je-li pan Jančík vinnen, píše se o tom již léta...proč už proboha nebručí...???  Pak zase někdo rozumný jeho eventuální případy omilostní a  neúspěšní političní exhibicionisti a jejich mediální fandové tu budou kvičet jak selata na porážce a pár moulů jim bude povykovat hurááá. Za vším stojí komunističtí soudci , kteří tu byli Václavem Havlem ponecháni v důležitých funkcích/ moc se o tom mluvilo/ a teď vidíme die koncen. A kopneme si do nejsnadnějšího cíle. Kdo tak činí, je zbabělý  hnusák, o mediích, především ČT, nemluvě. A ten nejvyšší, koukám, že furt  pomýlený, soudní funcionář tu bude vykládat cosi o diletantismu. Jak takový pomýlený může vykonávat takovou funkci,  to nepochopím. Ať mi nikdo nevykládá, když byl jednou pomýlený, že potom už není.

1 1
možnosti
PW

Chápu vás. Na vašem místě bych se pane Jančíku taky radoval z amnestie. :-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1408x
Jsem, nebo snad byl jsem (? - uvidíme v budoucnosti) kontroverzní politik, který byl a je rád kontroverzní. Protože kontroverze je dlouhodobý a urputný spor a takové spory mě baví. Čili mě baví být kontroverzní. Byl jsem starostou na Praze 5, což mnoho lidí nerado vidělo. Co bylo, to bylo, ale pořád mám pocit, že mě občas napadne něco, co by mohlo někoho jiného zajímat. Jsem pravičák a nestydím se za to.

Seznam rubrik