Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Ftipnejj

30. 3. 2012 11:11
Silnice v Plzenskem kraji

Silnice v Plzenskem kraji (II. a III. tridy) jsou hrozne, kdo za to Chovanče muze ?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 3. 2012 11:14
Re: Silnice v Plzenskem kraji

Neexistence Krajské fondu dopravní infrastruktury přece!

0 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 3. 2012 11:09
Pane hejtmane

SFDI byl nesmyslným počinem vlády ČSSD a již v době jeho vzniku bylo zřejmé, že je jen prostředkem politiků k vyvedení peněz. Zřejmě tak funguje dosud. A je reálně obtížně politiky (tedy vládou) kontrolován.  Pan Kalousek není zdaleka první, kdo - z důvodů úspor na provozu tohoto molochu, ale zejména z důvodu úspor na nekontrolovatelných tocích peněz. Vůbec nevidím důvod, proč by činnost fondu (v podstatě účtárenskou) nemohl vykonávat odbor MD. Můžete zdůvodnit?  Peněz na dopravní stavby zaručeně neubude.  Fond není investorem staveb, provádí jen "finanční zajištění".  Jedinou výhodou fondu (kterou snad lze realizovat i jinak) je možnost převodu nevyčerpaných prostředků do dalšího účetního období. To jaksi jako důvod existence fondu nestačí.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 3. 2012 11:13
Pane hejtmane (2)

Chápu, pane hejtmane, že hospodárnost pana Kalouska je současným hejtmanům trnem v oku. Vždyť oni jsou zvyklí rozhazovat - poplatky ve zdravotnictví a nesmyslnými dotacemi dopravy vybraných skupin občanů počínaje a zbytečně drahým nákupem železniční přepravy konče (v posledním případě s dlouhodobou blokací jakéhokoliv lacinějšího řešení). Tato vaše fobie k jakémukoliv šetření však být důvodem k další existenci fondu nemůže.

   PS: Vy (vaše strana) máte pořád ještě od dob premiéra Zemana penězovody z Fondu (jiný důvod vašeho vystoupení zde si neumím představit)?

1 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1379x
Ministr vnitra České republiky, poslanec, před zvolením do Poslanecké sněmovny ČR hejtman Plzeňského kraje. Než se stal hejtmanem, pracoval jako první a ekonomický náměstek hejtmanky. Od roku 2002 do roku 2010 působil jako člen Rady města Plzně, kde byl od roku 2006 také předsedou kontrolního výboru. Je členem ČSSD od roku 1997, od ledna 2011 je jejím předsedou v Plzeňském kraji. Milan Chovanec je také na Twitteru.

Seznam rubrik